İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

FUTBOL  GERÇEKLERİ VE EKONOMİK GERÇEKLER (2)

FUTBOL  GERÇEKLERİ VE EKONOMİK GERÇEKLER (2)

Dün sporculardan bahisle ekonomik ve profesyonellik vurgusu yapmıştım.Çarşambaspor’da yaklaşık 3 yıldır sporcularımızın parasının ödenmemesi vb bir sorun hiçbir şekilde kamuoyuna yansımadı bu bir kulüp için olumlu bir göstergedir.Demek ki sporcularımız bizden memnunlar demektir.

         3.ligde ilk yılımız benim tanımlamamla harika bir şekilde geçti ve burularda 5-6 yıl kalıcı olmayı önemsediğimi tüm yazılarımda vurgulamıştım.

          2.yılda ise hiç beklemediğimiz ve hedeflemediğimiz bir noktadayız ve buradan kurtulmak için olağanüstü bir mücadele verilmesi gerekiyor.

         Grubumuzdaki tüm takımlar yeni silahlarla silahlanıyor ve bizim ligde kalmak adına onların  bir tık üzerinde silahlanmamız gerekmekteki bu savaşı kazanalım.

         Bu savaş saha ve saha dışı etmenleri ile bir bütün halinde yürütülürse sonuç gelecektir.

         Sporcu Sahada,Seyirci Tribünde,Yönetici Federasyon nezdinde mücadelesini göstermeli ki bir haksızlığa uğramadan ligi tamamlayabilelim. 

         Çarşambaspor gerçeğine döndüğümüzde Kalemizden başlayarak tüm mevkilerde oyuncu ihtiyacımız olduğunu tekrar vurgulamak istiyorum.

         Bunun bir ekonomik karşılığı olduğunu ve ciddi anlamda da bir ekonomik karşılığı olduğunu tahmin ediyorum.Fakat bu takım küme düştüğünde tekrar buraya dönmesi bu karşılıktan daha fazlasına sebebiyet verecektir.

         O yüzden 3 haftalık kısa zaman diliminde 2 yarıya hazır olan,(hazırlamak zorunda olacağımız değil) sporculara ihtiyacımız var.

         Alternatifli bir oyuncu kadrosuna ihtiyacımız var,Kemal,Abdülsamet,Muhammed,Oğuzhan,sakatlıkları ve kırmızı kart cezaları boynumuzu büktü ve bu sonucu hazırladı.

        Hiçbir mazerete sığınmadan yeni oyuncularımız ve eski oyuncularımızla kimin oynadığının önemli olmadığı önemli olanın Çarşambasporun kazanması gerçekliğini yaşayan ve yaşatan bir takımla sahada olunması gerekmekte.

        NET OLARAK İFADE EDİYORUM Kİ 2.YARI İLK YARIDAN ŞİDDETLİ VE ÇEKİŞMELİ GEÇECEKTİR.PUANLAR ASLANIN AĞZINDAN MİDESİNE İNMİŞTİR.

         Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi