İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ZOR CUMARTESİ

ZOR CUMARTESİ

ÇarşambasporumuzCumartesi günü Kastamonu İl Özel İdaresini ağırlayacak. İki takımında puanı 20 ve liderin 7 puan gerisindeler, mağlubiyetler halinde eğer Türk Metal Kazanırsa iki takımdan biri ile puan farkı 10’a çıkar ki bu kapanması imkansız bir fark olur.

Beraberlik halinde ise 9 a çıkar ki iki takımında işine gelmez.

Kısacası bu hafta önemli maçlar oynanacak, Türk Metal Bartın deplasmanından puan kaybı ile döner mi inşallah diyelim ama ben ümitli değilim puan kaybedeceğinden Alaçam hatasını tekrarlamazlar.

En hoşlanmadığımda başkalarının puan kaybetmesine bel bağlama, bunu acziyetin ifadesi olarak görüyorum. Bizim durumumuz tamda öyle ama onların yerine biz kaybetmeye devam ediyoruz.

Her maçtan sonra daha iyi olacağızın bir nihayet noktası her zaman olur.

Niksar takımı Liderin 6 puan gerisinde ve Alaçam deplasmanına geliyor Alaçam lideri devirdi sahasında Niksar takımının işi çok zor ama Niksar takımını bir adım önde görüyorum bu maçta .

Büyükşehir’e gelince Safranbolu’da bu haftanın en rahat takımı bence onlar yener ve gelirler.

Çarşambasporumuzun mutlaka kazanması ve kazanamadığı takdirde artık şampiyonluk yarışını kovalamayı bile terk edeceği bir maç sahamızda oynayacağımız Kastamonu maçı.

Zekeriya hocamızı anlıyorum, hayalindeki bir takımla karşı karşıya gelmedi buraya geldiğinde ama elindeki imkanlarla daha iyisini yapmak durumunda.

İddiasını tamamen yitirmiş bir Çarşambaspor tatsız ve tuzsuz ikinci yarı geçirtir bize .

Umarım öyle bir durumla karşı karşıya kalmayız. Direkt çıkışın olduğu ve lokum gibi bir grupta kendi elimizle şampiyonluğu başkalarına ikram ediyoruz gibi gözükmekte.

Hayırlısı diyelim takımımıza başarılar dileyelim.

Sağlıklı ve spor dolu günler dileğiyle

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR