İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

YENİ ORDUSPOR -KARAKÖPRÜ MAÇI ARDINDAN

YENİ ORDUSPOR -KARAKÖPRÜ MAÇI ARDINDAN

Tff 3.ligde yer alan ve 2.lige çıkma mücadelesinde yarı finalde karşılaşan bu takımlarımızın yazımıza konu olma nedeni Urfa takımı olan Karaköprü takımının hocası BesimDurmuş’un eski hocamız ve Samsunlu olması ,oyuncuları Muhammet Öztürk, Emre Fırtına ve Kemal Sabri Bayraktarın bir yıl öncesinde 3.ligde Çarşambasporumuzun futbolcuları olması sebebiyle.

Kemal Sabri Samsunumuzun çocuğu ,Besim Hocamızda yöremizin hocalarından .

Bir aidiyet hissettiğimiz için Altaş TV de yayımlanan maçlarını seyrettim. İlk maç Karaköprüde 1-1 bitmiş ikinci maç ise Orduda idi.

Turu atlayan takım final için oynama hakkı kazanacaktı.

Karaköprü takımında oynayan 41 numara ile Çarşambadan hatırladığımız veolaylı bir şekilde kulübümüzden ayrılan Emre solbekten klasik çıkışları ile takımının en iyilerindendi ,birde gol attırdı ve penaltılara kadar sahadaki yerini aldı.

Muhammed Öztürk benim çok beğendiğim birsantrafordu sakatlık sonrası bizde verimli olamadı ama Karaköprüde yarı final maçında 120 dakika sahada kaldı fakat kaçırdığı penaltı ile takımının elenmesine sebep oldu.

Muhammet iyi oyuncudur, iyi bir santrafordur ama bizde oynadığı kadarda iyi bir maç sergilemedi bu maçta .

Kemal Sabri Bayraktar Karaköprüdeilk 11 oyuncusu olmayı başaramamış. Çarşambadaki sakatlık sonrası gittiği Karaköprüde daha fazla şeyler yapma zamanı geldi geçiyor gibi.

Hocası o kadar güveniyor kiayaklarına ,ilk penaltıyı onu attırdı ve oda hocasını mahcup etmedi.

Maça şöyle bir baktım Karaköprü takımı öne geçti Ordu yakaladı şeklinde geçti özellikle ikinci yarısı müthiş bir mücadele vardı ve 120 dakikanın sonunda oyuncuların tümünün enerjisi bitmiştiartık.

Penaltılar artık şans işi , o güne kadar iyi penaltı atabilirsiniz ama son anda kaçırabilirsiniz kimseyi bu yüzden yerden yere vuramazsınız.

Kısacası bizim hocamız ve oyuncularımız 3.ligde iyi bir performans ortaya koydular ve takımlarını play-of maçlarına taşıdılar. Tebriki hak ettiler, yolları açık olsun inşallah .

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi