İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TRANSFERLERE DEVAM

TRANSFERLERE DEVAM

Kulüp internet sitesinden aldığımız bilgiye göre Niksar Belediye spordan Santrafor Abdülkadir Kaplan, Tire 2021 kulübünden kanat oyuncusu Hakan Kıcıkoğlu ve Gaziantepgücüspordan orta sahaya Murat Özcan transferlerini açıklanmıştı oyuncularımızla ilgili kariyer ve öngörümüzü ifade eden detaylı yazılarımız olacağını belirtmiştik.

Bu arada Özkan Başkandan yeni açıklamalar geldi ve bunun en önemlisi takımın hocası idi ki bir çok transferde onun istediği doğrultuda yapılmakta idi anlaşılan.

Hocamız Ünsal Yaşar hayırlı olsun takımımıza hedefleri olan genç bir hocamız olarak görünmekte, şöyle bir göz atalım bilgilerine ;1974 doğumlu Ünsal Yaşar Kariyerine Ümraniyespor Altyapı Teknik Sorumlusu olarak başlamış ve 5 yıl boyunca bu göreve devam etmiştir.

Ümraniye Sporda bir sezon da A takım deneyimi yaşayan Ünsal Yaşar,daha sonra 9 Yıl Galatasaray Futbol Akademisin de U-14 U-15 U-16 U-17 Yaş gruplarında Teknik Sorumlu olarak görev almıştır. Yaşar Fatih Karagümrük Gençlik Gelişim Teknik Sorumluluğu yaptıktan sonra 2 yıl Belediye Bolvadin Termalspor Teknik Direktörü olarak görev yaptı.

Ünsal Yaşar son olarak Sandıklıspor’da Teknik Direktörü olarak görev yaptı.

Hocamızın ardından Özkan BaşkanÇorlu 1947 Spor kulübünden tecrübeli file bekçisi Emirhan Emir ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Biter mi derken Bolvadin Termal Spor’dan tecrübeli orta saha oyuncusu Efkan Güneyli ve Bayburt 1918 spor’dan tecrübeli stoper oyuncu Bedirhan Kaya ile anlaşarak renklerine bağladı haberi geldi .

Kısacası transferde renkli ve haraketli bir sezon geçirirken 3.lig yolunda ekonomik ama hedefi olan bir antrenör ve sporcu kitlesi ile yola çıkmayı arzuladığımız anlaşılmakta.

Gerçekten Futbolcuların talep ettiği ücretler çok yüksek ve bunun karşılıgınıdavermedikleri de benim kişisel kanaatim.

1461 Trabzon fk Başkanı Celil Hekimoğlu: "Topa düz vuranlar 1 milyon, kavis verenler 2 milyon, orta yapabilenler 3 milyon, gol atma ihtimali olanlar 5 milyon, Iğdırspormenajerini tanıyanlar 8 milyon, Iğdırspor ile konuşanlar 12 milyon istiyor. Biz de transfere ara verdik’’ Diye gerçekçi ve nüktedan bir açıklama yapmış ki doğrudur katılırım.

Özkan Başkanında kendi sporcularının istediği rakamları ve yüreğinde birikenleri,üzüntüleri,vefasızlıkları edep ve adabından söylemediğnibilirim. Burası böyle bir mecra Başkan yapacak bir şey yok….Durmak yok yola devam inşallah .

Oyuncularımızın ve Hocamızın Kariyer ve performans durumları ile ilgili detaylı öngörülerimizi yorumlarımı paylaşmaya devam edeceğim inşallah.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi