İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TRANSFER BAŞLAR

TRANSFER BAŞLAR

Çarşambasporda 2023-2024 sezonu hazırlıkları başladı.

Kulüp internet sitesinden aldığımız bilgiye göre Niksar Belediye spordan Santrafor Abdülkadir Kaplan, Tire 2021 kulübünden kanat oyuncusu Hakan Kıcıkoğlu ve Gaziantepgücüspordan orta sahaya Murat Özcan transferlerini açıkladı.

Tüm transferlerle ilgili geçmişten günümüze durumlarını belirleyen yorumlarımız olacak ebetteki zaman içinde.

Bu yazımızda bir genelleme yapmak istiyorum,Değişiyormuyuz yola bildik usullerle devam mı ediyoruz ona dair yorumlamalarım olacak.

Maddi yoğunluğun ve talebin en üst düzeyinde olduğu futbol yapılanması içinde parayı bir araya getirerek birde bunu başarıya tahvil etmek isteyen yöneticilerin işi gerçekten zor.

Transferlerimiz üzerine hemen dedikodular ayyuka çıkıyor,Abdülkadire 800 milyon verilmiş derken ,bir diğeri 600-700 diyor , bir diğeri 500 diyor rakamlara bakınca insanın dudakları uçukluyor.

Bende bizim kulübümüz bu rakamları vermemiştir dedim kendi öngörümce.

Bu piyasanınım kıstasları üç aşağı beş yukarı bellidir, kaliteye göre farklılık arz eder mutlaka ama üç aşağı beş yukarı bellidir birazda yöneticinin maharetine bağlıdır.

Yüksel Yıldırım bile hala topçu alamadık,menejerler dolar ve Euro üzerinden havalarda uçuyor diyorsa bizim durumumuzu varın siz düşünün.

Öncelikler öncelikler…neyi öncelediğinize bağlı yol haritanız. Adım gibi eminim BAL da oynayan oyuncuların çok büyük bir bölümü aldıklarının karşılığını bir profesyonel gibi sahada vermiyorlar.

Duygusallıkları, gereksiz hareketleri ve benzeri olaylarla sezonu geçirip duruyorlar paralarını alıp yeni sezona bakıyorlar.

Çarşambaspor olarak 3 oyuncu ile sezonu açtık bakalım nerde duracağız. Kimler gidecek kimler kalacak eskilerden .

Önceliklerimiz ne olacak, hedefimiz ve beklentilerimiz ne olacak ?

Görünen o ki yeniden bir devir daim noktasındayız futbolcu sirkülasyonu olarak hayırlısı bakalım devam edeceğiz …

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum .

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi