İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TRANSFER BAŞLAR (2)

TRANSFER BAŞLAR (2)

Kulübümüz Niksar Belediye spordan Santrafor Abdülkadir Kaplan, Tire 2021 kulübünden kanat oyuncusu Hakan Kıcıkoğlu ve Gaziantepgücüspordan orta sahaya Murat Özcan transferlerini açıkladı.

İlave olarak geçen yıldan sağ bek oyuncumuz Erkan ÇAM ile yola devam kararı alınmış.

Erkan özellikle 2 yarının bence flaş oyuncularındandı. Bitmek bikmez enerjisi ve kanattan götürdüğü toplar ve mücadele azmi sanki yeni bir futbolcu transferi gibi gelmiş ve maçlarda arkadaşlarıma sormuştum bu kadar iyi miydi Erkan diye, hayırlı olsun.

Özkan Başkana sormadık fakat sağdan soldan aldığımız duyumlarla Ege tarafından bir hoca ile anlaşıldığı ve transferlerin o şekilde oluşturulduğu yönlü.

Başkan açıklayana kadar duyumlarla ifade edeceğiz bildiklerimizi.

Abdülkadir,Murat,Hakan transferlerinin takımımıza faydalı olmasını ümit ediyoruz.Futbolcularla ilgili yorumlamalar yapılırken Karakterli oyuncu yakıştırması bolca yapılır ve böyle olması umut edilir.

Bizim takımımıza transfer olan oyuncularımız anlaştıkları paraları almada sıkıntıları olmaz ondan sonrası kendi karakterleri ve sonrasında da futbol kaliteleri ile doğru orantılı gelişir.

Her zaman denir ya Kaleden gol noktasına kadar kaliteli bir diziliş yani Kale Orta saha ve santrafor bunların çok çok iyi olması önemsenir ve tabiki ana kademenin yanındakilerde bunlarla uyumlu olursa keyifli bir sezon geçirirsiniz.

Çarşamba sporda hedef her daim şampiyonluktur,ismi bile rakipleri rahatsız eder.O sene bu sene mottosuyla sezona hazırlanan çok takım var liglerimizde bu sene niye derseniz seçim sezonu derim.

O yüzden rakiplerimiz geçen seneden güçlü takımlar kuracaktır.

Devam edeceğiz sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi