İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TOKAT PLEVNE MAÇI ÖZELİNDE FUTBOLCULARIMIZA DAİR DEĞERLENDİRMELER

TOKAT PLEVNE MAÇI ÖZELİNDE FUTBOLCULARIMIZA DAİR DEĞERLENDİRMELER

               Kalemizden Başlayalım, bizim çocuğumuz Engin OLGUN ’dan, maç esnasında tribünde birlikte maç  beraber izlediğimiz İsmail KARAOĞLU hocam Engin’le beraber çalıştıkları döneme dair bir anısını anlattı gülüştük. Çarşamba, Tarsus, Bingöl, Aksaray, Maltepe, Denizli, Elazığ ve Bitlis 2 liğ ve 3 lig tecrübelerinden sonra 30 yaşında tüm tecrübesini kuşanarak memleketine döndü.

               Uzun yıllarda burada hizmet eder şehrine inşallah. Maç eksenli baktığımda Tecrübesinin karşılığını yaptığı kurtarış ve duruşu ile gösterirken penaltı pozisyonunda yapmaması gerekeni yaparak gösterdi. Biraz daha güçlü, çabuk ve çevik hale getirirse kendini uzun yıllar kaleci problemimiz olmaz kanaatindeyim.

              Sadece bir kaleci olmanın ötesinde takıma sahip çıkmanın iyi ve kötü zamanlarda toparlayıcı bir unsur olarak da işlev görmesini beklemekteyim.

              Eleştirmek bizim işimiz güzellikleri sunmak onların işi.

             Tecrübeli oyuncumuz Defansın Emniyet supabı  Vijdan ALADAĞ ; 35 yaşında tecrübeli oyuncumuz her zamanki gibi işini yaptı, Merinos, Ayvalıkgücü, Kütahya, Şile, Karadeniz Ereğli, Ünye deneyimlerinden sonra şehrimizde Vicdan.Tedbirli,gereksiz kart görmeden, fazla agresifliği bünyesine almadan işin yaptı bu maçta da.

     BURAK TOLUN ;   25 yaşında ve Sol bek olarak elinden gelenin en iyisini yapma gayretinde.                                            Kırıkkale,Hendek,Kırşehir,Kırıkhan,Viranşehir,Çayırovası ve sezon başı bizde.

     Düzgün fiziği ve gerekirse topla oynama noktasındaki yeteneğinden Tokat maçında kırıntılar gösteren Burak çok daha iyisini verebilecek donanımda.

      Deniz BOZTEPE ye gelince ; 29 yaşındaki tecrübeli oyuncumuz Ordu, GüzelOrdu, Yeni Ordu, Isparta, Arnavutköy, Ünye tecrübelerinden sonra şehrimizde. Sağ bekte oynar, Orta sahanın sağında oynar, gol atar, oyuna katkı verir, görevini yapar. Emniyetlidir. Beğendiğimiz transferlerimizden. Maşallah diyelim nazar değmesin inşallah

      Metin KARAKAN kardeşimizle defans bloğumuzu tamamlayalım; 2020-2021-2022  yıllarında3.liğkadromuzda yer alan Metin Karakan bizim geçmişten bildiğimiz kadarıyla bu gün oynadığından daha fazlası. Defansın tüm bloklarında oynadığı gibi orta saha bloğunda da görev yapmıştı. Daha diri ve mücadeleci bir Metin var hafızalarımızda. Tecrübesi ile daha fazla beklenti içinde olduğumuz sporcularımızdan.

      Oynayan ve oynamayan tüm oyuncularımız bizim için kıymetli ve değerlidir.

     Taraftar olarak beklentimiz oyuncularımızın mücadele ediyor olmalarıdır. Bize güzel futbol sunuyor olmalarıdır. Kimin oynadığının Fenerbahçe misali önemi olmaması doğru olandır.

     Bir anlaşma karşılığı buradayızdır her taraf sorumluğunu yerine getirince her şey güzel ve anlamlı olur.

     Çarşambaspor sıradan bir kulüp değildir, geçmişi ve mazisi bir oyuncu için referanstır.

     Yarınada orta saha oyuncularımızla devam ederiz inşallah.

     Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi