İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TOKAT PLEVNE MAÇI ÖZELİNDE FUTBOLCULARIMIZA DAİR DEĞERLENDİRMELER (2)

TOKAT PLEVNE MAÇI ÖZELİNDE FUTBOLCULARIMIZA DAİR DEĞERLENDİRMELER (2)

Takımımızı  değerlendirmeye devam edelim ;

          Muhammed ÇETİN  ; 28 yaşında Özel bir yetenek ,topla arası mükemmel ,çalım atabilen ve adam geçebilen kalitede. Eksik tarafı ise  ilk maçlar itibarı ile çok ve gereksiz çalım atması idi ,Tokatplevne maçında ise hiç çalım atmaması ,bir ortasını bulamadı. Öyle pozisyon oldu ki birebir adamı geçip ceza sahasına girebilecekken tam terse pas attı ,hocası çalım atma gereksiz yere dediyse oda hiç atma olarak algıladı veya küstüm pozisyonu verdi.

          Muhammed özel bir oyuncu ve takımımızın ana kademe sporcularından.

         Nureddin ERSOY  ;  36 yaşında ve futbolunun ustalık döneminde.Erzurum,Adanademir,Maltepe,İskenderun,SivasDörtyol,Kozan,Ezine,İskenderun,Osmaniye sonrasında bize gelmiş kaliteli bir ayak .Yaşıyla kıyas götürmeyecek hareketlilikte  ,boşa çıkmaları, pas alışverişleri çok güzel ve orta sahamızın dinamosu.

          Bilal GÜNDOĞDU ; 28 yaşında Gönen Belediyespordan yeni transferimiz .Bulancak maçında yarım devre oynadı, Tokat maçında 11 de çıktı ve kendini oyundan attırdı. Genellikle seyirci ve oyuncu Hakemin oyuncuyu attığı kanaati taşısa da ben sporcuların kendilerini attırmak için maharetli olduklarına inananlardanım. Geçen senede Burçak yapmıştı buna benzer halleri.

        Güçlü oyuncularını oyundan atılmayacaklarına,zayıf oyuncularında kendilerini attıracaklarını kabul ederim.İttin,kalkmadın,laf söyledin vsvsvs bunlar hikaye bence.Profosyonel oyun oynuyoruz ve futbolcularımız kendilerine değilmeden faul ve penaltı almanın tonlarını iyi bilir. VAR çıktıda artık ellerini ayaklarını biraz daha futbol için kullanıyorlar.

        Bilal Bulancak maçında bana hazır gibi gelmemişti. Orta sahanın hem önü hem arkası zor yerdir. Güçlü fiziki mücadele gerektirir. Zayıflıkları kabul etmez. Futbolu bildiğini topla ilgili alışverişinden anladığım Bilal kardeşimizin güçlü fiziği ile bize katkı vereceği kanaatindeyim.

      Mert YILDIRIM  ;  Geçen yıl Ağrı transferimiz Mert geldikten sonra takımımıza katkı verdi ve bu senede takımda kalınca ben memnuniyetimi ifade eden yazılar yazmıştım.

     Nurettin, Muhammet gibi arkadaşları da yanında olunca bu sene çok daha rahat olacağı kanaatindeydim. Fakat tam kendini verememiş görüyorum Mert kardeşimizi.

     Kaliteli bir ayak va maç alır bize yokluk zamanlarında. Azimli ,gayretli ve mücadeleci tanıdık kendini ve öyle görmek istiyoruz.

    Ahmet Hasan İMER  ; Geçen yıl takımımızda oynayan ve memnun olduğumuz oyuncularımızdan. Neyi varsa sahada ortaya koyması ile tanınır ve bu senede aynı şekilde devam ediyor …Maşallah.

   Serkan BOZKURT ; Santroforumuz,31 yaşında Ayvalıkgücünden Gol kralı transferimiz Serkan.

        Beklentileri karşılamak adına mücadele ediyor fakat gereken patlamayı bir türlü yapamadı. Bunun nedenin gol noktalarında yeterince topla buluşturulmamasına bağlıyorum. Kaliteli bir kumaş ve ileriki dönemlerde daha iyi olacağının sinyallerini oynadığı 5 maçta verdi.      

       Tokat Plevne ilk 11 yorumumuz budur. Birazda hocamıza değinelim ve Ordu Ulubey’e doğru yola çıkalım.

       Mehmet SEÇKİN hocam ilk gelince kadro yapısı ne olursa olsun iyi futbol oynatacağı ve başarılı olacağı kanaatimi ifade etmiştim. Ben farkındalık oluşturabilecek hocalara daha meyyalimdir ve beğenirim. Genel olarak da Hocaların birbirinden farkı olmadığını kabul  ederim. Samsun örneğinde bunu gördük bolca.Fenerbahçeninin yıllardır sergilediklerinde de gördük.

       Mehmet Hocam’ın gün itibarı ile zıpkın gibi bir takımı sahaya süremediği ve elindeki malzemeden yeterince istifade edemediğine inanıyorum.

       Tokat Plevne takımı bizden daha diri ve 90 dakika mücadele edebilecek olgunlukta idi, şu mazeret değil onlar çok para harcadılar ve daha iyi oyuncular aldılar.

        Bizim kadromuzda iyi,3 lige çıkma konusunda yeterli olmayabilir bende aynı kanaatteyim. Fakat 5 maçın görüntüsü biz iyi bir takımız değildi. Kazanmak değil ifade etmek istediğim, iyi oynayarak kazanmak gerekirse de kaybetmek.

        Umarım bundan sonra Çarşambasporun farklı olduğunu hissettiren bir oyun oynar takımımız.

        Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR