İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TEBRİKLER İLKAY AYDIN HOCAM

TEBRİKLER İLKAY AYDIN HOCAM

Tff Merkez Hakem kurulu tarafından Samsun İl Hakem Kurulu Başkanlığına atanan İlkay Aydın hocamı tebrik ediyorum.

Yıllarca İlçemize Gençlik ve Spor Müdürü olarak hizmet eden İlkay hoca, eğitimci ve iyi bir hakem.

2 ve 3.lig maçlarında düdük çaldı. Son olarak İlçemizden Tekkeköy İlçe Spor Müdürlüğü görevine atanan İlkay hocam FFHGD Samsun Şubesi yönetim kurulunun yaptığı açıklamada ;

“Adayların psikoteknik testleri yazılı ve yorum kural sınavları, hakemlik kariyerleri ve öğrenim durumları dikkatealınarak yapılan puan sıralamasında 50puan ve üzeri puan alanlar kendi illeri arasında sıralama yapılarak en yüksek puanı alandan itibaren sıralanarak İl Hakem kurulu Başkanları belirlenmiştir, Üyemizi tebrik eder görevinde başarılar ve kolaylıklar dileriz.

İlkay Aydın hocama yeni görevinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum.

Hakemlik gibi zor ve kimseyi memnun edemediğiniz bir mesleğin hakem atamalarının Samsun da artık başında o var .

Gerçekten zor ve sıkıntılı bir görev ama İlkay hocam her zaman olduğu gibi her görevin altından Allah’ın izniyle kalkacak donanıma sahiptir, yolun açık olsun hocam.

Çarşambaspordanda bir cümle ile bahsedelim, Ünsal hocanın gidişinden sonra Kenan Yelek ismi ortalıkta hızlı bir şekilde esti, idmana çıktı bile denildi, gece geç saatlere kadar kulüpte dendi ama sonrasında olmadı diye duyduk.

Mert Yıldırım takıma döndü denildi, geçen sene bizde idi son olarak Perşembespor takımında yer aldı tekrar Çarşamba sporda ve idmanlara çıktı denildi.

Perşembespor-Samsun Büyükşehir maçında izlediğim ve Perşembe sporun 2-0 kazandığı maçta Mert i beğenmemiştim eski günlerinden çok uzakta idi.

Takımımız eksik yerlerine de transfer çalışmaları içinde olduğunu biliyorum isimler açıklanınca analiz yaparız.

Hocaya gelince acele bulunmalı, hergeçen dakika aleyhimize olur. Kaybedecek zamanımız yok çünkü.

Safranbolu maçında puan kaybına tahammülümüz yok, puan farkının açılmasına hiç lüksümüz yok.

Hoca takıntım yok ama üç beş hoca ismi üzerinde 30 yıl geçiyor neredeyse bölgemizde. Hoş Türkiye dede öyle ama ben her zaman bizim gibi takımların geçmişinde şampiyonluklar yaşatmış hocalarla yola çıkmasından yanayım onunda maliyeti fazla olduğu için patinaj edip duruyoruz sürekli.

Büyüklerimiz iyisini bilir diyerek sözü nihayetlendirelim sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR