İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

TAKIMIMIZIN OYUNCULARI

TAKIMIMIZIN OYUNCULARI

Bayrampaşa maçı Pazar günü o zamana dek yazılarımda oyuncularımızın analizini yapmak istiyorum.

                  Bunu yapmamdan muradım futbolcularımızın bu ligde yenemeyecekleri takım olmadığıma inandığımdan yeter ki sakatlık olmasın ve bir takım absürt işler olmasın.

                 İyi kötü şehrimize gelen takımların durumlarını bizzat izleyerek gözlemledik ilk 3-4 sıradaki takımlar hariç farkındalık oluşturan ve yenilmeyecek takım yok ki biz lideri devirmişiz.

                 Oyuncularımız bu gözle bakmalı ki hedefimize varalım.

                 Kalemizde Kadir’le başlayalım Bafra doğumu olan kadir Boluspor U 19 ve 21 sonrası Bingöl’e almış soluğu ,Van ve Çatalçam deneyimi sonrası geçen sene takımımızda son 14 maçta 90 dakika yer aldı ve ligi 6 sırada bitiren takımımızın başarılı oyuncuları arasında yer aldı. Bu sezon 23 maçta kalemizi koruyan Kadir birkaç maçta yaptığı acemice hatalar dışında iyi bir performans sergiledi,2 yarıda transfer ettiğimiz Ramazan ile takımımız bence emin ellerde.

               Ramazan Haklı ; 28 yaşındaki Tecrübeli kalecimiz Maraş’ta başlamışfutbol yaşamıKarabük,Erzin,Karacabey,Çorum,Ödemiş,YeniAmasya,Cizre,İskenderun’da sürdürmüş ,bu sezon 2 yarıda takımımıza geldi.İskenderun’da oynamıyor olmanın dışında eksiği olmayan oyuncumuz son 2 maçta kalemizde görev aldı.

              Her iki kalecimizde kalede sıkıntıya yer vermeden sezonu bize tamamlatacak tecrübe ve kariyere sahipler.

             Defans blokumuza gelince Aykut Samsunda futbol yaşamına başladı 30 yaşındaki tecrübeli oyuncumuz,

Fatih Karagümrük,Tuzla,Bayburt.Payas ve 2 sezondur takımımızda.Libero,Stoper,Sağ bek ,Orta saha ihtiyaç olan her yerde değerlendirdi hocalarımız onu. Geçen sana daha zıpkın gibiydi bu yıl biraz durgun gibi fakat varlığı yeter oyuncularımızdan. Duracağı yeri bilir, işininehlidir, tecrübelidir ve son maçlarda çok katkı verecektir sahada olduğu her zaman diliminde.

             Emre Fırtına; 25 yaşında, Orta saha oyuncusu fakat sol bekte değerlendirdik bu sene ve kaliteli bir kumaş. Gebze’de başlayan profesyonel yaşam Kızılcabölük,Tekirdağ,Bingöl,Gebze,Nevşehir,Yeşilyurt,geçen yıl 2 lige grubumuzdan çıkan Isparta takımında devam etmiş. Bu sezon takımımıza transfer oldu. Benim gözlemlediğim kapasitesinin altında oynuyor en az bir kat fazlası var bunu bekliyoruz ondan kalan maçlarda. Iğdır maçında gördüğü sarı karttan kırmızıyı kafaya takmadan gerçek oyununu bekliyoruz ondan.

           Enver Ayyıldız; sağ bek değişmez oyuncumuz ihtiyaç halinde orta sahaya da kaydırıyoruz.28 yaşındaki tecrübeli oyuncumuz BEyköy,Kütahya,6 sezonluk Düzce oynamışlığından sonra bu yıl transferlerimizden. Takımıza en fazla katkı veren oyuncularımızdan. Nazar değmesin 90 dakikalık mücadele azmini takdir ediyorum. Son 9 maçta bir tık iyi oynarsa çok daha fazla katkı verecektir. İşini iyi yapanlardan Enver.

          Yarına Safa,Burçak,Ömer,Metin den bahsederek devam ederiz defans bloğumuzu incelemeye.

          Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi