Kadir Erol

Kadir Erol

SUUSSSS

SUUSSSS

Konuşmayın, eleştirmeyin, beni hep övün, çok yaşa deyin…
Sen yanlış yapmazsın, hata yapmazsın, sövsen de alkışlayın.

Konuşanı susturmanın en demokratik yolu önce uyar, olmadı soruşturma aç, olmadı hapse at..
Ne güzel değil mi?

İşte Akp'nin bireysel özgürlükte, basın özgürlüğünde ülkemizi getirdiği nokta!

2002 yılında basın özgürlüğü sıralamasında 35. sıradaki Türkiye bu gün 142. sırada. Angola, Nijer gibi Afrika ülkelerinin bile gerisinde kalmış. Yazık çok yazık.

Cumartesi günü İYİ parti tüzük kurultayında Yavuz Selim Demirağ abimizle sohbet etme imkanımız oldu. Çabuk toparlamış "İmamların Öcü" adlı kitabını imzalıyordu ki bir ara, "Biz ülkücüler şerefli insanlarız haksızlık, hukuksuzluk kimden nerden gelirse gelsin hep haktan,asaletten,doğrudan, mazlumdan yana tavır alacağız,insan bir defa ölür oda şereflice olsun" dedi.

Dün Selim Semirağ, bugün Sebahattin Önkibar, yarın Kadir Erol ne yapalım susalım mı, korkalım mı? Yada bazılarının yaptığı gibi kemik için köpekleşelim mi?

Susarsam kahpeyiz, korkarsak namert.

Gazetecinin kalemi, şerefi, namusudur. Şerefini namusunu siyasi iktidarlara pazarlayanlar namusu için dik duranların yaşadığı vicdani hazzı bırakın yaşamayı hayal bile edemez, rüyasında bile göremez.
Akıllarının ipleri başkasında olanların karakteri kölelikten öte gidemez.

17 yıldır aynı yalanları duymaktan bıktık, oy verin uçacağız, oy verin şehit gelmeyecek, oy verin yerli uçak, oy verin yerli araba bitti, geldi, gelecek. Her seçimden bitmeyen vaatler gaz bulduk, petrol bulduk, kandile gideceğiz!

Ey Akp'li kardeşim hala doymadın mı bu yalanlara!? 25 yıldır yönettikleri belediyelerden yolsuzluk, hırsızlık, yenilen kul hakkı fışkırıyor.

İstanbul'da ki akıl almaz israf Sayıştay raporuyla belgeli, belgeler saklanıyor. İşçi musakka yerken; beyler antrikot yiyor. Hilal'in, yandaşın vakıflarına trilyonlar aktarılıyor.

Ankara'da İ. Melih arkadaşının boş arsasını depo yapmak bahanesiyle kiralanıyor ama 3 yıl bir çivi çakılmadan 783 bin lira arkadaşa depo ediliyor,

Bolu'da saçının teli görülmeyen Müslüman !!! bacımız, yıllarca tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemekte hiçbir mahsur görmüyor. İ.Melih'in 1 katrilyona verdiği ihale 188 milyona veriliyor ama hala bazı ahlak, onur, şeref yoksunu zihniyet bunları görmemekte görse de benim hırsızım diyerek hala alkışlamakta işte bunu anlayamıyorum.Yandaşa akrabaya ballı ihaleler Allah'tan korkmadan  veriliyor.

Rahmetli Başbuğum Alpaslan Türkeş; "Ülkücülük haksızlık nereden gelirse gelsin haksızlığa başkaldırı hareketidir" demiştir.

"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" denilmişken bizden susmamızı isteyenler 'ya kalemini satan onursuzlar yada benim hırsızım iyidir' diyen kemik düşkünü yalakalardır.

Ekonomi battı, insanlarımız mutsuz, umutsuz geleceğinden ümitsiz mutlu olanlar yandaş yalakaları akp'li elit zümredir.
İşte tüm bunlardan kaynaklı ısrarla diyoruz ki; "Susmayacağız eğilmeyeceğiz, gururlanma padişahım senden büyük Allah var. Güzel günler yakın, HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..."

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kadir Erol Arşivi

Vicdan

19 Ağustos 2019 Pazartesi 10:02