İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SİRT MAÇININ ARDINDAN (2)

SİRT MAÇININ ARDINDAN (2)

Futbolda işler bazen istediğiniz gibi gitmez,Galatasaray,Beşiktaş,Fenerbahçe ve Samsunspor bunun en güzel örneği.

                    Kötü futbol onuyorlar ve sıralamadaki yerleri malum. Hangi maça çıkarsa çıksınlar kazanır ifadesini taraftarları kullanmakta zorlanıyor.

Çarşambaspor takımımıza getirmek istiyorum konuyu, Siirt maçının ikinci yarısında 20 dakika oynayan eksik takımımız sahada olsa bizim yenemeyeceğimiz takım  olabilir mi .Yada Şile maçının ikinci yarısında. 

                   Mehmet Seçkin hocamıza buradan sallayabiliriz yada futbolcularımıza yada yönetime fakat bilmemiz gereken bizce bu takımın var olan potansiyelini en üst seviyede kullanmak adına nasıl destek olabiliriz.

                    Ben temel olarak Hocaların ve Futbolcularının büyük bir yüzdesinin eksik ve yeteneksiz olduğuna ve futbolumuza bir katkı veremeyeceğine inananlardanım.

                   Biri gelir biri gider ama ortadaki ürün bellidir, Süper ligden aşağıya doğru söylüyorum bu ifadelerimi ,bu ayrı bir yazı konusu.

Samsunspor eksenli bakalım isterseniz ;ErtuğrulSağlam,MehmetAltıparmak,Fuat Çapa buna en güzel örnekleri sonuç ortada ve parasal hiçbir problem yok.Biriİranda,BiriKocaelide,Fuat hoca da bizden ayrılsa gider başka takıma.

                  Hoca başarısız diyelim çaresi başka takım, oyuncu parayı almış oynamıyor seneye başka takımda ,her kessin bir tanıdığı var iki topa da vurdun mu seneye mutlaka bir takımdasın.

Çarşambapor Siirt maçından buraya nasıl geldin derseniz bizde bu döngünün bir parçasıyız diyelim kısaca ve devam edelim Sirrt maçının kadrosunun yorumlanmasına kendimizce :

                 Kalecimiz Ramazan’ı nihayet gördük oynamıyor olmanın getirdiği hantallık üzerinde, kedi gibi bir kaleci değil, tecrübe kuşanmış ve yenilen 3 golde hatası yok.

              Klasik defans Burçak,Ömer,Emre,Enverbaşlangıcı.Burçak her zamanki gibi formunun zirvesinde, Emre yüzde 40 verimli, Enver canın sıkılınca ileri geri oynatabileceğin kıvamda ve çalışkan ,Ömer rutininde oynadı bir farkındalık oluşturmadı.

             Mustafa Pınar,Mustafa,Mert,Ahmet,Fırat orta saha beşlimiz ve Ozan santraforumuz.

             Ozan iyi niyetli mücadeleci oyundan çıkmaması gerekirdi bence, Mustafa Pınar hayal kırıklığı yaratıyor iyi olacak dedikçe, Fırat hakemle oynamaktan futbola zaman bulamadı, Mert ilk geldiği gibi değil mutlaka Doğancan ve Kemal’le oynamalı beraber, Ahmet bildiğimiz gibi orta şekerli ,genç Mustafa’mız çok kaliteli ama bizi ligde tutacak tecrübede değil 2 sene sonra hangi takımda olursa olsun takımının banko oyuncusu böyle oynama gayreti içinde olursa.

           Girenlere gelince Muhammed 20 dakika sahada idi ama çok kaliteli oyuncu, Safa bu takımın kesilmez oyuncusu bence her şeyiyle sahada idi girdikten sonra. Genç Hamza’mız olacak ama bu maçlarda değil.Doğancan 11 de nasıl başlamaz anlayamadım ,topun ayağına yakıştığı bir kaç topçumuzdan biri girdi oyunun rengini değiştirdi.

          Bunlar maçta gördüklerimiz ve kendimizce yorumlarımız, yarın devam edelim inşallah.

         Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi