Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

ŞEN ORTAKLAR VE KENDİLERİNİ YARGI SANANLAR: 1

ŞEN ORTAKLAR VE KENDİLERİNİ YARGI SANANLAR: 1

Şen Ortaklar, İş yerimize giren, çıkan, reklam veren, abone olan, evimize gidip, gelişimiz hatta hata, o kadar  terbiye sınırlarını zorluyorlar ki!. İşin aslı TERBİYESİZLEŞİYOR, TERBİYESİZLER...

Adeta IŞİD misali kendi adalet mekanizmalarını kurup, çok nadide kişilerden utanmadan hesap soracak kadar cüretkâr ve edeb sınırını aşıyorlar (mış)?!!!

Bu ŞEN ORTAKLAR, sanırım uzun süreden beridir TC. Kanunlarından bile kendilerini çok üstün görüyorlar?!

Kim bu Şen Ortaklar, bu gücü, bu güveni kim ya da kimlerden alıyorlar!?.

Onlar küçükken de ortakmış, dün, bu gün ve inanın yarın olamayacaklar. Kendi şizofrenik dünyalarında kurdukları HUKUK, ADALET mekanizması içinde kendilerini kral sanıyorlar. Çünkü o kadar arkalarında şer güçleri sanırım var ama bu ülke, bu devlet içinde hüküm asla süremeyecekler! Az kaldı az...

***

Bizim ŞEN ORTAKLAR’ ın tehdit, güç, hukuk tanımaz maharetleri bitmek bilmiyormuş öğrendik!. Ramazan ayında durmayan şen ortaklar, ay içinde onlarca sözde yemeklerle herkesin gözünü büyülerken, sevmediklerine yapmadıklarını bırakmamışlar. Bayramda bile durmamışlar...

***

Şen Ortaklar, bizleri ölesiye takibe almışlar…

Arabamıza binip, inenleri,  aynı masa başında, yolda, kahvehanede bizimle görünenleri, gazete abonelerini, reklam vereni, evimize gelip giden misafirleri, iş yerimize gelen gidenleri, Yargı, Bürokrasi, Emniyet, Siyaset kisveleri ışığında işi artık aleni TEHDİT BOYUTUNA getirmişler. Yazık, yazık korkunun ecele faydası yokk…

***

O korku varsa o zaman şu sorulardan korkuyorlardır. En azından bir kaçını sıralayalım bakalım cevap verebilecekler mi?. Veremezler de medeni cesaret ve HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜNÜ unuttukları için. Onların DAĞ KANUNU bu ülke de işlemeyecek ama. Sorular mı işte size:

-Kimin namusu ile ilgili olayını kim kaç yıl, nasıl korudu?

-Hangi ŞEN ORTAK Çarşamba HES'e ne kadar hisse ve parayla ortak oldu? Ortaklıktan ayrıldı mı, neden??

-Hakkında bir dönem en olmadık iddialarda bulunan kimi yanı başına aldın? Neden?

-2014 Yerel seçimleri öncesi Samsun’un doğusunda ki en büyük ilçe şeklinde yazılan köşe yazısı kimi kastediyordu? O yazının içeriği neydi?

-Kim İlim Yayma Cemiyeti temsilcisiyken 2014 yerel seçimleri öncesi neden bedava arsayı kim verdi, kim bazı makamlara geldi?

Daha soru çok ve sorular uzaaaar gider gitmesine de!.

ŞEN ORTAKLAR Yarın hemen mahkeme kapısında soluklarını alırlar. Mahkeme demişken…

Danıştay’ın dava açma kararı sonrası İçişleri Bakanlığının verdiği “YARGILANSIN” izine rağmen nasıl oluyor da hala mahkeme açılmıyor? Kim neden bir aralar her gün günü birlik Adliye’yi ziyaret etmişti?

Danıştay’ın yargılansın dediği dosyanın davası hala açılmadığına göre; Adalet Sarayında kimin ne işi vardı?

Bölge İdare Mahkemesi ziyaretini kim, neden yapmıştı ve akla gelen Çarşamba Adliyesinde de aynı ziyaretler mi uğraşılıyor? Kim (ler) paralel yapı denilen isimlerle yurt içi ve dışı gezilere gitmişti?

ŞEN ORTAKLAR bu sorulara cevap verebilecek misiniz? Her şeyi biliyorsunuz ya!. Belki bunları da biliyorsunuzdur. Nasıl olsa eskiden de bu işleri iyi becerirdiniz ya!.

Veremezsiniz. Sizin konuşmaya cesaretiniz yok. Siz anca tehdit eder, ettirir, namusa, ekmeğe, kişilere çamur at izi kalsın muhabbetlerine çok iyi yüreklisinizdir. Sizi çok iyi bilirim.

***

Hatta cenaze törenlerinde bile ölüye saygıları olmayanları da bilirsiniz. Onu da bilirim. Ölü ortada iken bile siz birilerini köşeye sıkıştırır insanları tehdit ettirmeyi de çok iyi becerirsiniz. Yalan değil değil mi?

Yargı varken siz yargı olmazsınız. Yargı her şeyin, sizin bile üstünüzdedir. Yargıya bulaşmayın!. YARGI sizin değil Tüm Vatandaşındır. O yargı bize olduğu kadar gün gelecek size daha çok lazım olacak. UNUTMAYIN…

***

Şen Ortakların son maharetini duydunuz mu? Bayram da sohbet ettiğim kişileri izlettirmişler. Ya siz kimsiniz? Siz kendi aracınıza binenleri kontrol edin. Nerede alemler yapılmış onun hesabını verin. İlçenin devlet temsilcisi Kaymakamı var?. Siz kimsiniz?. Terbiye demiyorum, edebinize sahip çıkın edebinize!.

kim kimle sohbet eder, yürür sizi ilgilendirmez. Burası Türkiye, Suriye, İran, Rusya değil. Despot değil özgür kanunlarla yaşanılan bir ülke burası!. Siz kimsiniz hesap soruyorsunuz, insanları tehdit ediyorsunuz?

Sen benim İDARECİM, YÖNETİCİM, MUHASEBİM MİSİN?

Şen Ortakların derdi zaten muhasebecim yüzünden. Haber Expres ve şahsıma Muhasebecim bahanesi ile saldırmıyor musunuz? O muhasebecim hesaplarımı iyi tutuyor, siz kendi çanağınızdakini yalayın. Gerçi o kadar çok pislik var ki; yalaya yalaya ne muhasebecileriniz ne de avukatlarınız sizi savunamaz hale gelmişler. Adamlar korkudan başımıza bela gelecek diye konuşamıyorlar da. Ama çok çaresiz durumdalar.

 ve muhasebecinize iyi bakın.

ŞEN ORTAKLAR; ADALET, HUKUK mutlaka sizler için de tecelli edecek unutmayın. Sakın bu devran böyle sürecek sanmayın. O arkanızda ki tüm şer güçlerini mutlaka kaybedeceksiniz ve mecburen o YARGI’ya koşacaksınız. Çünkü HUKUK HERKESE HER ZAMAN LAZIM. İnanın ki size daha çok lazım olacak.

Son sorum aklıma geldiğinde şunu sormak isterim; Bir dönem Fazilet Partisinde görev yapan hangi siyasetçi hangi nedenlerden partiden ihraç edilecekti.

Duyduklarım çok ayıp çoook. Yüz kızartıcı, utanç verici duyumlar. İnanmak istemiyorum ama gördüklerim haklılığı belirginleştiriyor. Bu duyum sonrasında şimdi zavallı ŞEN ORTAKLARI daha iyi anlıyorum. Yazık…

Bu halk ŞEN ORTAKLARA güveniyor. Bense çok acıyorum. Neden biliyor musunuz? Halk hiçbir zaman onlara asla  değil, ancak etrafınızda ki güce ve atacağınız pislikten korkusuna eğiliyor. O güçleriniz de buzullar gibi yıkılmaya çok yakın.

Arabama binenler huzurlu olur olmasına da, Sizin Adliye merdivenlerini inip çıkmanızı sabırla bekliyorum.  

Şen ORTAKLAR..

Bu imparatorluğunuz gün gelip yıkılacak. O gün sizin yanınızda yine yalnızca ben olacağım biliyor musunuz?. Allah’ım müsaade ettiği, ömür verdiği sürece. Hani takip ettiriyorsunuz ya!. Sizi de birileri mutlaka izleyecektir. Günü geldiğinde mutlaka ama mutlaka göreceksiniz…

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi