İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPOR PENDİK MAÇI ÖNCESİ

SAMSUNSPOR PENDİK MAÇI ÖNCESİ

Öncelikle 31 Mart Yerel seçimlerinin şehrimize İlimize ve Ülkemize hayırlara ve seçilen Başkanlarımız tarafından çok çalışmaya vesile olmasını temenni ediyorum.

Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanımız seçilen Halit DOĞAN Başkanımızı ve Şehrimizde Bağımsız olarak seçilen Hüseyin DÜNDAR Başkanımızı tebrik ediyorum.

Rabbimizin izniyle hayırlı hizmetler yapmalarına duacıyız inşallah.

Samsunsporumuz uzun bir aradan sonra Perşembe günü sahasında Pendik takımını ağırlayacak.

Düşmeme noktasında mücadele eden iki takımdan zor durumda olan Pendik takımının puanı 29 , Samsunsporumuz ise 36 puanda.

Düşmeme adına her maçın bir derbi havasında cereyan ettiği Süper ligde sona doğru yaklaşılırken verilen ara bakalım hangi takıma iyi gelecek.

Bizim gönlümüz elbette Samsunspordan yana fakat alınacak bir mağlubiyet puanlarımızı 32 ve 36 yaparken düşmeme mücadelesi veren diğer takımlarında hoşuna gidecektir elbet.

Bu maç sonrasında 7 maçı kalacak takımımızın ve Beşiktaş,Kasımpaşa,Tümosanspor,Karagümrükspordeplasman Adanademirspor,Trabzonspor,Alanyaspor iç saha maçlarımız olacak.

Süper ligde kalmak bizim için çok önemli, seyirci performansı açısından ligde 3 takım içinde bulunan takımımız mutlaka Süper ligde yer almalı.

Samsunda sporun gelişmesi adına da katkı verecek süper lig devamlılığı çok önemli.

Perşembe akşamı sahada yer alarak takımımıza destek olacağız ve ben Gisdolhoca varsa sorun yok tarafındayım.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR