İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

SAMSUNSPOR ADANADEMİR SPORMAÇININ ARDINDAN

SAMSUNSPOR ADANADEMİR SPORMAÇININ ARDINDAN

Samsunspor iç saha maçlarının tümünü canlı ve diğerlerini de Tv seyretmiş biri olarak Adanademirspor maçı öncesi yazmış olsaydım kesinlikle kaybederdik yorumunu yazardım.

Takımımızı verdikleri üstün mücadele dolayısıyla tebrik etmek istiyorum, müthiş özverili oynuyorlar, güçleri ne varsa onu sahaya yansıtıyorlar.

Kaliteleri bu kadar ve bundan iyisini yapamazlar.

Şöyle soralım maçı kazandık Adanademirspor takımı bizim takımdan hiçbir oyuncuyu transfer etmek istermi bence istemez, tam tersi biz Adanademirspordan transfer yapmak istermiyiz bence tüm oyuncularını isteriz.

Yusuflar gibi oyuncumuz var mı bizim !!!!!
Takımlarımızın parasal değerine gelince biz 40 onla 50 milyon Euro değerinde.
Galip gelmemiz bu gerçeği değiştirmez ama bu 3 puan inşallah bizi lige tutacaktır diye inanmak istiyorum.

Haftaya Kasımpaşa misafirimiz çok zor biç maç olacak her sonuca açık bence ama bu maça göre bakarsanız kesin kazanırız dersiniz.

Takımımıza gelince sezon başında beğenmediğim kalecimiz Okan toplandı ve maçı kazandıran kurtarışlara imza attı, Taylan hiç beğenmemiştim sakatlık sonrası bomba gibi mücadele ediyor, Emre artık kaptanımız olma yolunda taktığı bandın hakkını veriyor, Holse golle kendine geldi Taitle ikisi en pahalı transferlerimizden,Alim,Soner bu takımın oyuncuları değil.Mariusgolünüde attı ve sahada en mücadeleci oyuncularımızdan ,Satka vasat ,Nitcham 2.750.000 Eurolukoynamıyor,Tırpan parasına göre iyi mücadele ediyor,Muhammet elinden bu kadar gelmede,oyuna sonradan giren Ercan 2.750.000 Euro lukoynamıyor,Bola,Nanu,SonerAydoğdu,Shindler vasat oyuncular ellerinden gelen bu.

Kısacası Samsunsporun iyi oyunculara ihtiyacı var 3.500.000 Euro lukDimaattamız sakat oynamıyor,en pahallımız 4.250.000 eurolukTait ten sakat bir türlü verim alamadık.

İyi oyuncular gelmezse bu galibiyet anlamlı olmayacak, ligde kalırmıyız çok mücadele ve iyi transferle mümkün çünkü 2.yarı çok sert geçecektir.

Bizi umutlandıran takımımızı ve teknik ekibini tebrik ediyorum tekrar tekrar.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi