İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBA ALAÇAMSPOR MAÇININ ARDINDAN (1)

ÇARŞAMBA ALAÇAMSPOR MAÇININ ARDINDAN (1)

Alaçamsporu 4-2 lik net bir skorla geçerek 1 puan önümüzdeki Alaçam takımını geçmekle kalmadık ligin 2.sırasına 14 puanla oturduk.

Türk Metal takımı bizim 3-3 berabere kaldığımız Perşembe takımını deplasmanda 1-0 yenerek 21 puanla liderliğini devam ettiriyor.

Çarşambasporumuzun oynadığı futbolu beğenmemekle birlikte futbol sonuç alma olayı gerçeğini göz ardı etmeden takımımızı aldığı galibiyet dolayısıyla tebrik ediyorum.

Maça gelirsek Zekeriya Hocamız Perşembe maçından Kırmızı kart cezalısı,Erkan ve Hayride aynı maçtan cezalı ve defansımızın bel kemiklerinden tecrübeli Burak ta sakat bu kadar oyuncudan yoksun çıktığımız maçta ilk yarıda 2-0 farkı bulduk fakat korumayı beceremedik.

Bu kırmızı kartlarında açıklanabilir bir izahı olamaz bunuda bir kenara not edelim,dikkat dikkat gereksiz lüzumsuz kart lüksü yok kimsenin hocamız dahil.

Alaçam takımı 17 yaşında ve 20 yaşlarında toplamda 5 oyuncu ile sahada idi,korkmadan,bizden daha iyi pas yaparak 2-0 dan sonra harika gollerle buldu ve maçı beraberliği getirdi.

Birinci golde Kalecimiz Engin’in ikramını bir kenara not etmemiz gerek.1 dakika önce harika dışarı attı golden kurtardı bizi ,akabinde benzer pozisyonda rakibe alda gol at dedi.

İkinci yarıya soyunma odasına girdiğimizde seyircimiz ne sonuçtan ne futboldan memnun değildi.

3-5-2 olarak sahaya yansıyan dizilişimizde oynamayan oyuncularımızın yerine sahada yer alan Sol Bekte Ahmet Ayhan , Ortada defansta Bedirhan Kaya, Semih Taştan iyi bir mücadele ettiler.

Bence Ahmet banko oynaması gerekenlerden ve oyuna da defansta tutulmayıp katılması gerekenlerden.

Genç kontenjanımızın birini Mert Aktaş la dolduruyoruz, maşallahı var. hak ediyor formayı ve takımın banko olmayı hak eden oyuncularından .

Devam Mert olacaksın, her gün gelişiyorsun. Çalışma azmini arıttırsan ve kendini daha fazla geliştirirsen bu piyasada karşılığın olacaktır.

Sakatlanmamak için güçlü ve akıllı olacaksın, gereksiz hareketlerden kaçınacaksın ve enerjini en verimli şekilde kullanacaksın.

Pas tercihlerinde en doğruyu bulacaksın yavaş yavaş ve takımımızın bitmeyen enerjisisin.

Para pul işleri sonraki işler, iyi takımdasın iyi ve kaliteli abilerin var faydalan onlardan, gördüğüm her kes seni seviyor, Geçen seneden daha iyisin, Allah yolunu açık etsin.

Yarın devam edelim inşallah ,sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi