İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

PERŞEMBE MAÇININ ARDINDAN

PERŞEMBE MAÇININ ARDINDAN

Sosyal medyada günlere vurgu yapılarak Çarşamba Perşembe maçı var. Cuma nerde gibi espriler yanında, Zekeriya hocaya Perşembe de görev yaptın. Şimdi Çarşamba sonra hangi gün sorularının sorulması, Ulusal medyanın maça ilgi göstermesi de bizi havaya sokmaya yetmemiş anlaşılan.

BAL Ligi 12 grupta yer alan takımımız açık ara lider olması gereken grupta liderin 7 puan gerisinde.

Lider Türk Metal çok kaliteli bir takım değil ,Kırıkkale’de bir sendikamızın takımı ve bu sene Bal ligine çıktı.

Geçen hafta Çarşambaspor’u burada 1-0 yendi gitti, üst düzey bir takım değildi ama biz kötüydük.

Bu hafta Perşembe maçı ile ilgili dünkü yazımda maç öncesi tahminimde bulunmuştum üzgünüm ama beni yanıltmadılar.

Maça Samsun Beşiktaş maçını gideceğim gerekçesi ile gidememiştim ilk 20 dakikada 2-0 mağlup duruma düştüğümüz maçta ilk yarıyı 3-1 mağlup tamamladık.

Beraberliği 90+5 de attığımız golle kurtarabilmişiz. Bu gidiş çok sağlıklı bir gidiş değildir.

Zekeriya hocamızın maç sonucu demecini dinledim,3 şut attılar gol oldu, hakem daha dikkatli olmalıydı ve çok net 2 gol pozisyonumuz vardı vb. ifadeler klasik maç sonu ifadeleridir.

Ben şöyle sorayım bir takım niye 3 gol yer, acaba defansı ,kalecisi mi kötü oynamıştır ,orta sahası neden defansına yeterince yardımcı olmamıştır vs. vs. gibi, her şey iyiyse bu sonuç nedir?

Bende böyle sorarım, kısacası beraberlik bizim için kötü bir sonuçtur görmeden de çok yorumlamak mantıklı gelmiyor bana.

Sonuç üzerinden yaptığımız değerlendirme böyle, gördüklerimizle amel ettiğimizde maç öncesi Türk Metal karşısında oynadığımız gibi oynarsak ya yenilir ya berabere kalırız demiştik.

Biz Çarşambaspor’a yakışır oynayamadık ve 1 puanı 90+5 de kurtardık bu da net bir başarısızlıktır.

Şimdi ne olacak, Alaçam maçımız var gelecek hafta ve 1 puan üzerimizdeler, ve şehrimizin bir mahallesi kadar olan bir takımla oynayacağız.

Kazanmamız lazım demek bile zul geliyor bana, hiçbir bahanemiz olmadan kazınacağız inşallah.

Bu kadar kolay çıkılabilecek bir grupta bu zamana kadar hiç oynamadı Çarşambaspor. Ciddi ciddi transfer yapan ve şampiyonluk için oluk oluk para akıtan rakipleri vardı ama bu sene belki en fazla para harcayan biziz, takımlar parasızlıktan ligden çekiliyorlar ama biz inatla çıkmayacağız diyoruz vesselam.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum .

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi