İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

​​​​​​​PENDİKSPOR VE GÜMÜŞHANESPOR MAÇLARININ ARDINDAN

​​​​​​​PENDİKSPOR VE GÜMÜŞHANESPOR MAÇLARININ ARDINDAN

Samsunsporumuzun şampiyonluğu hayırlı olsun.Pendik karşısında 90 dakika 1 kişi noksan olan takımımız 4-2 lik net bir galibiyetle süper lige çıkmayı hak etti.

             Ligin bitimine 5 hafta var aradaki 7 puanlık farkın arkamızdaki takımlar tarafından kapatılması imkansız mesafesinde.

             İlk 2 takımın direkt çıkıyor olması bizim elimizi rahatlatan bir başka unsur.

             Hüseyin Eroğlu hocanın gelişi ve elinin değdiği takımımız artık şampiyon takım havasında oynuyor ve geriye  düşse de noksan kalsa da bunu dert etmiyor ve sonucu almasını biliyor.

              Ben takımımızın çok iyi oynamadığı kanaatinde olanlardan olduğum için bunun ölçüsünü de seneye bu takımda kaç tane ilk 11 oyuncusu kalacağından anlayacağız.

             Eğer işi sıkı tutup baştan ciddiyetle takımı kuramazsak varacağımız yer geldiğimiz nokta olacaktır.

            Yüksel Başkanın 5 yıldır bu kadar Avrupa futbol camiası ile olan ilişkisine rağmen bu kadar kötü takım nasıl kurduğunu anlayamayanlardanım.

             Yabancı transferleri bu kadar kötü nasıl yapılır anlamlandıramıyordum. Süper ligde yapılacak böyle bir hatanın telafisi olmaz kanaatindeyim.

Samsunsporumuz Süper lige yakışır futbolgeçmişi ,tecrübesi ve seyircisiyle.

               Yüksel Başkanın Ustalık döneminde Süper ligi izleyip göreceğiz. Bakalım arkaları 4.leyin diyebilecekmiyiz ve sesimizi Türkiye’de duyurabilecekmiyiz.

Çarşambaspora gelirsek malumun ilamı gençlerle çıktığı Gümüşhane maçında tecrübelilerin golleriyle kazandı.

              5-2 kazandığımız maç aslında bizim gelecek analizimiz açısından kıymetli.

              Genç ve yerlimi, tecrübeli ve paralı futbolculardan kadro ilemi  bir sezonu hedeflediğimizi ortaya koyacak önümüzdeki günler.

KerimcanAkdağ,GörkemErdoğan,FurkanÇilingiroğlu,MertAktaş,BatınYapan,Furkan Şahin  bu genç ve yerli oyuncularımız sahada yerlerini aldılar ve gelecek sezon için biz varız dediler. Kalan son 3 maçtada sahadaki yerlerini alacaklar sanırım.

Çarşambasporumuzu ayrıca değerlendirmeye tabi tutacağız yazılarımızda.

            Tokat Plevne takımı kendi sahasında Ulubey takımın 4-0 geçerek bir anlamda kalan 3 maçta 8 puanlık farkla şampiyonluğunu ilan etti.

             Büyükşehir takımıdaAtakum takımını 3-1 yenince düşen takımlar hemen hemen belli oldu gibi Karasamsun ve Atakum takımları düşerken Büyükşehir takımı Play Aut oynayacak.

Gençlergücü takımımızda Süper amatöre çıkma yolunda Yab-pa takımını 2-0 geçerek rakibinin 3puan önüne geçerek büyük bir avantaj yakaladı .Başkanları futbol tutkunu Zeki Kabadayı ve hocaları Samet Öztürk nezdinde oyuncularımızı tebrik ediyorum.

               Kısa başlıklarla hafta sonu özeti böyle idi ,gelecek yazılarımızda biraz derinliğine girelim bakalım konuların.

               Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi