İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

PAZAR ANALİZLERİ - PAZARTESİ GERÇEKLERİ

PAZAR ANALİZLERİ - PAZARTESİ GERÇEKLERİ

Çarşambaspor'umuz Perşembe deplasmanında,
Samsunspor'umuz Beşiktaş'ı misafir edecek .

Çarşambaspor maçına gidersem Samsun maçını kaçıracağım biri saat 14 diğeri 16 da.

Tercihimi Samsun maçından yana kullandım ama maç öncesi yorumlarımı ihmal etmedim. Bu yorumlar riski beraberinde getirir oynanmadan yorumlamak maçları zordur.

Çarşambaspor sezon başında Şampiyonluk adaylarımdan iyi transferler yaptığını analiz ettiğim Perşembe deplasmanında ne yaparız soru bu.

Şu an bizim hocamız olan Zekeriya hocamız Perşembe takımına ilk maçta sahasında Ünye takımına yenildiklerinde transfer olur.
3 maç görev yaptığı Perşembe takımında ilk maçında Samsun Büyükşehir takımına karşı deplasmanda 2-0 galip gelir, içerde Suluova ile berabere kalır akabinde ligden çekilen Osmancık maçını kazanırlar ve Zekeriya Köklükaya hocamız Çarşambaspor'a transfer olur. Orta sahada oynayan Mert Yıldırım ile birlikte...

Perşembe Zekeriya hoca ayrıldıktan sonra sahasında Safranbolu takımını 3-0 geçer ve Deplasmanda bizim sahamızda 1-0 yendiğimiz Çankırı Saray takımına 1-0 yenilirler.
Öyle bir lig ki kim kimi ne zaman Yener belli değil!!
Perşembede ne olur peki Bizi takım kalitemiz maçı rahat alır, geçen hafta Türk Metal karşısındaki gibi oynarsak berabere biter veya mağlup oluruz.
Zekeriya hocamızın takıma bakalım eli ne kadar değmiş göreceğiz, oyuncularımız asli hallerine dönüp dönmediklerimiz göreceğiz, gönlümüz kazanmaktan yana ama aklımız her şey olabilir demekte vesselam.
Samsunspor'a gelince dengimiz olmayan Beşiktaş takımıyla sıkıntılı olduğu bir dönemde oynayacağız.
Rıza hoca ile yeni bir başlangıç yapan Beşiktaş takımı Samsunspor'umuz yenecektir.
Parasal ve kadro kalitesi kıyaslanmayacak iki takımın maçını Beşiktaş’ın kazanacağı noktasında net bir fikre sahibim.
Samsunspor yeni hocamızla bir mücadele azmi kazandı, Yenilsede iyi mücadele edecektir. Başlarda gol yememiz bizi zor hallere sokar kanaati taşıyorum.
Oynanmamış maçlar için yorumumuz budur vesselam,
Pazartesi yazdıklarımızın doğruluğunu hep birlikte test edeceğiz.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR