İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLAR

               Cumartesi günü Altındağ deplasmanındayız ,akabinde Yomra geliyor ve Yeşilyurta Malatya’ya  gidiyoruz son maçımız Düzce ile içerde ve ilk yarıyı tamamlıyoruz.

               Kağıt üstünde zor maçlar bizde eksik ,sakat ve moralman sıkıntılı durumdayız.

               Sahaya kim çıkıp oynayacak yine bu hafta seyrettiğimiz arkadaşlarımız sakatlıkları iyileşen ve cezası bitenler ilave olarak yani bu haftadan daha iyi olacağız inşallah Kadirin sakatlığı ciddi değildir.

              Altındağ takımını kısaca tanımlamak istiyorum , İçerde 6 maç oynamışlar 2 galibiyet 2 mağlubiyet 2 beraberlik almışlar ve 6 atıp 6 yemişler 8 puan almışlar ,Dışarıdaki performansları ise     2 galibiyet,3 beraberli ve 2 mağlubiyet 7 atıp 7 atmışlar ve toplatma 13 maçta 4 galibiyet 5 beraberli 4 mağlubiyet alarak 13 gol atıp 13 gol yemişler puanları 17.

            Bizim puanımız ise 8 ,yenersek 11/17 olacak yenilirsek 8/20 olacak beraberlik halinde ise 11/18 olacak .

            Altındağ  belediyesinin son iki maçına baktığınızda bizi yenen Ordu takımını içerde 2-0 yenmişler Yomra ile bu hafta 0-0 berabere kalmışlar.Fakat 2 hafta daha ileri giderseniz İskenderun’a deplasmanda 2-0 yenilmiş içerde Elazığ Karakoçana 1-0 yenilmişler.

            Git gelleri bol olan bir takım ve tam bir denge takımı ,golcü bir takım değil ama attığı kadar yiyorlar.

           Benim genel iddiam ideal Çarşambasporun bu grupta yenemeyeceği takım olmaz bu takımı biz yenebiliriz,bu hafta yenildiğimiz Ordu takımını da yenebilirdik ideal kadromuzla ama orta sahanızın olmadığı bir takımla kimseyi yenemez ve puan alamazsınız.

          Ordu maçını orta sahasız oynadık fakat Altındağ maçında Mustafa,Emre,mete sahada olacaklardır sanırım Aykut’ta defansta yerini alırsa Ordu maçından bir kat üst düzeyde mücadele edecek takımımız sahada olacaktır.

           O yüzden diyorum ki biz Ankara’dan galibiyetle dönebiliriz,Hayalci değilim olabileceklere öngörüde bulunuyorum Deplasmanda Kızılcabölükten,Siirtten,Bayrampaşa dan puanları bu çocuklar getirdi kendimizi çokta küçük görmeyelim.

           Dedim ya birbirimizin moralini bozmanın kimseye bir faydası yok elimizdeki imkanları takımımız için seferber etme zamanı şunun şurasında 4 maç kaldı ilk yarının bitmesine.

          Çarşambaspor küllerinden doğmayı başaracak inşallah ben son maça kadar ümitsizliği kabul  etmem.Bu takım küme düşer diyenlere bu takım küme düşmeyecek diyorum ve destek olmaktan olumsuz enerji üretmekten uzak duralım diyorum.Bu benim sorumluluğum idarecilerimizinde kendi sorumluklarını üstlenecekleri zamana hazırlıklar yapıyordur ümidini taşıyorum.

          Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

            

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR