İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

OLACAK GİBİ!

OLACAK GİBİ!

Samsunspor Bandırma maçında aldığı 5-0’lık net bir galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu.

Eyüpspor’un Altay takımına sahasında 3 puan vereceğine kimse inanmazdı, liderliği bize bıraktı. Futbolun güzelliği de buradan gelmekte.

Kalan 13 maçlık periyotta 5 puanlık fark önemli bir fark, fakat 3 puanlık sistemde bunu kaybetmeniz 2 maça bağlı.

Samsunspor geldiği nokta itibarı ile dört dörtlük futbol oynamasa da Hüseyin Hoca’nın elinin değdiği belli.

Hoca, Ali Ülgen ve Soner Gönül’den en üst düzeyde istifade etmeyi başarırken, son transferi Bennnasser ise orta sahada ağırlığını hissettirerek takımı organize etmekte.

Fofana gibi en kaliteli bir oyuncusundan bile yeteri kadar istifade edemezken, Yusuf’un takıma dönüşü defansa güç katmış gözükmekte. Her ne kadar gereksiz gördüğü kırmızı kart olmuş olsa da.

Soner Aydoğdu transferi de önemli, alışma dönemi yavaş yavaş geçtiğinde süper ligi ayarındaki bu oyuncumuzdan daha fazla istifade edeceğiz.

Kaleci Szumski her ne kadar gereksiz ,lüzumsuz top kaybı ve çıkış eksikleri yapsa da istikrarlı, Alim ve Osman ilk günkü gibi görev adamı.

Yunus Emre gelişme noktasında bir adım atmış gibi gözükmekle birlikte daha çok üstüne katması gerekmekte. Ahmet Sagat, anlayamadığımız topçumuz yetenekli, güçlü ama bir o kadarda savruk ve anlamsız hareketler yapmakta sahada.

Haris en hareketlilerimizden ve rakip alana topu yıkmada etkili, Celil bitmek bilmez enerjisi ile katkısı çok takıma ve Laura takımın en iyisi, topu aldığında kendisinden beklenmedik çabuklukta ve rakibi şaşırtmada mahir.Tanque ise attığı gollerle kendisini ispat noktasında yeterli.

Bandırma maçında rotasyonla oynayan Hüseyin hocamız artık Şampiyon takım oluşturdum demiş.

Bu gidiş şampiyonluk yoludur, Allah ağzımızın tadını bozmasın.

Önemli olan istikrar, bir anda her şey değişebilir dikkatli olmak lazım en ufak bir gevşeklik bütün emekleri heba edebilir.

Bir başka tehlikede lider takıma her zaman farklı bir oyun sergiler rakipler, onu yenmenin ayrı bir havası vardır çünkü.

Samsunspor’umuzun yolu açık olsun diyerek noktalayalım.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi