İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

NİKSAR VE GÖZTEPE MAÇLARININ ARDINDAN

NİKSAR VE GÖZTEPE MAÇLARININ ARDINDAN

Çarşambaspor BAL ligi 4 gruptaki iç saha son maçını Niksar Belediye takımı ile yaptı. Haftaya Ünye de ligi tamamlayacağız.

Niksar’da olaylı geçen maç sonrası rakip takım seyircisinin alınmadığı maçı 5-1’lik net bir skorla kazandı takımımız.

İdarecilerimiz, Teknik kadromuz ,oyuncularımız maça öyle dolu dolu gelmişler ki maç sonucu farklı olsa daha nahoş olaylar olabilirdi.

Olayların her zaman 2 tarafı vardır buradan baktığınızda sağlıklı göremeyebilirsiniz,Niksar’da ne olduğunu bilmeniz gerekir.

Bize iyi bir misafirperverlik göstermediklerini biliyoruz. Fakat biz yine de elimizden geldiğince misafirperver davrandık tabi buna sonucundan katkısı oldu.

Hakemde bu iyi niyetimize katkıda bulunarak maçı uzatmadan bitirdi en iyisini de yaptı.

Maçta çok güzel goller oldu, Mert ve Muhammed harika goller attılar, oyuncularımızın mücadeleside takdire şayandı.

Ben her zaman oyundan gereksiz atılan oyuncularımızı eleştiririm, kimsenin takımını gereksiz yalnız bırakma lüksü olmamalı. Emre de 60 dakikada kendini oyundan attırdı ve takımını yalnız bıraktı. Maç 4-1 di ve sonrasında penaltı kazandılar atamadılar o gol olsa ve maçta 4-4 bitse ve ortalık yangın yerine dönse Emre mutlumu olacaktı. Niye böyle işler yaparlar anlamam, rakibini 4-1 yakalamışsın hem de gıcıksın futbol oynayarak gıcıklık yapsana dışarı çıkarken mazeretler uydurarak gitmenin ne anlamı var.

Bir iki kelimede Mehmet hocaya, ilk yarı bitiminde oyuncun seni tutmasa nereye gidecektin hocam, yada saha kenarında diğer hocanın üzerine giderek neyi amaçlıyordun ?

Şöyle diyebilirsin sen bize orada neler yaptıklarını biliyormusun,biliyorum hocam ama sende onlar gibi yaparsan onlardan ne farkın olur.

Bu maç sonucunda sen yada oyuncuların ceza alsalar ve seneye 3-5 maç sahada yerini alamasalar ne olacak. Hırsımız aklımızın önüne geçtiğinde varılacak doğru bir hedef olamaz.

Genel Kaptanımız Ersin kardeşimizi de bu kategoride değerlendirebiliriz, haklı olmak haksızlık yapmayı gerektirmez.

Özkan Başkanı sağduyusundan ötürü tebrik ediyorum, hem rakip kulübenin önünde mesajını verdi hem de ev sahipliğini gösterdi.

Kısacası bitmiş bir ligde heyecanlı ve bol gollü bir maç seyrettik teşekkürler. Gelsin bakalım seneni planlamaları. Şampiyon takımmı veya Gençlerle düşmeme mücadelesi mi vereceğiz, yaşayarak göreceğiz.

İki kelamda Samsun Göztepe maçından, kötü oynayan takımımız bizden daha kötü oynayan takımları yenerek Şampiyonluğa ulaşmak üzere. Göztepe maçında yenilmezlik serimiz sonlandı. Olur futbolda bu yorgunluk içerde Tuzla ve Keçiören maçlarımız var beraberlikler bile bize yetecektir.

Ben Galibiyetlerle şampiyon olacağımızı öngörüyorum. Mağlubiyetimiz nazar boncuğumuz olsun.

Fakat takımımızın çok iyi bir takım olmadığını da bir kenara not ediyorum, Süper ligde bu oyuncularımızdan 3-5 kişi yedek olur diyerek sözü nihayetlendirelim.

Sağlıklı ve spor dolu ünler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi