İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

NİHAYET GRUPLAR BELLİ OLDU (2)

NİHAYET GRUPLAR BELLİ OLDU (2)

14 takımla oynanacak BAL ligi maçlarımızda önceki yazımızda rakiplerimizin 7 sinden kısa kısa bahsetmiştim.

Diğer takımlardan da bu gün bahsetmeye devam edelim.

1926 Bulancakspor ; Geçen yıl grubumuzun takımlarından. İki maçta da rahat galip gelmiştik.15 civarında oyuncu transfer etmişler. Mazıdağı Fosfatspordan 3-4 tecrübeli oyuncu almışlar ve diğer oyuncu transferleri ile Şampiyonluğa oynayacaklarını göstermişler. Bu yıl grubumuzun zor takımlarından olacaklar.

Görelespor ; Geçen yıl her iki maçta da beraber kaldığımız takım. Aramızdaki maç 3-3 bitmişti şampiyonluk yolunda psikolojik olumsuzluk yaşatmışlardı bize. Bu yıl ciddi transferleri yok eski kadro ile devam edecekler anlaşılan. Büyük hedefleri yok.

Perşembespor ; 2022-2023 sezonunda Ordu 1.Amatör Lig'de şampiyon olduktan sonra Bölgesel Amatör Lig Play-Out maçında Ulubey Belediyespor ile karşılaşan Perşembespor, rakibini yenerek Bölgesel Amatör Lige çıkma sevinci yaşamıştı. Kulüp tarihinde ilk kez mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig öncesinde ise Perşembespor şu ana kadar 14 transfer yaptı.

Yeni sezon öncesinde teknik direktörlük görevi için Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Ordu Şubesi Başkanı Turgut Kır ile anlaşmaya varan Perşembespor, daha öncesinde ise geçen sezonun gol kralı Necati Can Öztürk'ü Sportif Direktör olarak göreve getirmişti.

Çarşambasporda Geçen yıl Orta sahamızın kaliteli oyuncularından Mert Yıldırımı da aldılar, Orta sahaya yine çok tecrübeli Burak Özsoy transferi gerçekleştirmişler. Diğer yaptıkları dış transferlerde kaliteli ve nitelikli anlaşılan o ki dertleri şampiyon olmak.

Ünye 1957 spor ; Geçen yıl grubumuz takımlarından ,ilk maçta berabere ligin son maçında deplasmanda 5-2 kaybettik. Çok iyi takımları yoktu ve bizim rakibimiz olamayacak bir ekipti. Ligi orta sıralarda bitirdi.5-6 tecrübeli transferleri ve geçen yılki kadro üstüne Can yakarlar yine….

Alaçamspor ; Samsunumuzun yeni BAL lig takımı. Bu sene çıktılar düşmemek adına mücadele verecekler

Samsun Büyükşehir Belediyespor ; O sene bu sene sloganı ile Şampiyonluk hedefi ile yola çıktılar. Geçen yıl ikinci maçta Samsunda bizi yenmişlerdi. Kemal Sabri Bayraktar transferleri var, bizim eski kalecimiz Kadir Kahvecioğlu transferleri var, Tecrübeli Hasan Kaşıkara Oğuzhan Yıldırım ,Bedirhan Batukan transferleri öne çıkmada.

Efsaneye göre çok para harcamakta imişler ,bu sene çıkılsın diye takım kuruyorlar 3.lige.

Kısa rakiplerimizin özeti böyle.3-4 takım arasında geçecek bir lig bizi bekliyor ilk başta işi sıkı tutan ve gereksiz puan kaybı yaşamayan takım Şampiyonluğa ulaşacaktır.

Çarşambasporumuz üst düzeyde bizi 3.lige taşıyacak 3-4 oyuncu daha alabilseydi açık ara şampiyon olurduk diyebilirdim.

Şimdi ciddi bir mücadele bizi beklemede,17-18 transfer yaptık ama çoğunluğu genç ve yenilenen bir kadromuz var sıfırdan.

O yüzden işimiz çok kolay değil…..

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR