İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

NE OLACAK BU ÇARŞAMBASPORUN HALİ ?

NE OLACAK BU ÇARŞAMBASPORUN HALİ ?

Sağ olsun Haber Expres gazetemiz , sosyal medyamız dahil her kes ölüm sessizliğinde.

Sanki lig bitti… Ortalık sus pus,ilk yarı bitti arkadaşlar.

Kim gitti kim kaldı bi haberiz….

Sezon başında buda geldi, buda gelecek diye yaklaşık 20 kişinin ismini yayınlayan takımımızın sosyal medya hesaplarında da maçlar biteli bir duyuru yok.

Zekeriya hocamızdan da bir ses seda duyamıyoruz.

Birinin çıkıp demesi gerekmez mi şu şu oyuncuları gönderdik ,şu mevkilere yada şu tip oyuncuları transfer için görüşüyoruz, ikinci yarı şampiyonluk yarışından uzak kalsak daÇarşambaspor ismini tüm takımlara hissettirecek bir oyun oynayacağız.


Öğrenmek için Başkan’da sorsak, Zekeriya hocamıza da sorsak öğreniriz ama benim derdim iyi olanıda zor olanıda öngörülecek olanıda şehirle paylaşmaları arzusu

Şehir ekonomik olarak yapılanlara karşılık vermese de yönetenlerin olan bitenleri ölçüsü içinde seyircisi ile paylaşmasının doğru bir hareket olduğunu düşünüyorum.

Her zaman başarılı bir sezon geçirmek durumunda değiliz, başarısızlıkta olabilir.

Samsunspor Gisdol gelmeden önce 1 puandaydı şimdi 21 puanda ve düşme hattının bir puan üstünde oyuncular aynı oyuncular.

Derdimiz bağcı dövmek değil üzüm yemek.

Samsunspor maçlarına gitmek için arkadaşlarımızla kombinemizi aldık ve maçları ayakta durarak değil, futbolun zevkine vararak seyir zevkini hissetmek adına oturarak seyretmekteyiz.

Bu bir keyif meselesi ,vatan millet meselesi değil,Çarşambaspora bakışımızda aynı bize güzel futbol seyrettirene kadar bunu talep edeceğiz kimseyi kırıp dökmeden.

Trilyonlar harcayan Yüksel Yıldırım veya Özkan Yıldırım’dan daha fazla olumsuz sonuçlara üzüldüğüm iddiasında nasıl olabilirim.

Üzüm yemek adına gözlemlediğimizi paylaşmak hepsi bu yaptığımız.

Zaman bu gelir geçer ,ömür dediğin ne ki ? Kaliteli bir çay tadında maç içmektir izlemektir muradımız.

Özkan Başkanımız ve Zekeriya hocamız ve oyuncularımız bunu bize sunmadılar.

Biz ısrarla talep edeceğiz vesselam.

Bir notla bitirelim ,yazımızı yazıp tamamladık sonra Haber Expres TV de spor programında Erol Şeker yorumlarını dinleyince yine lafın tam sonundan başladı Şeker dedik. Kısacası sessizlik sebebini yeterince izah etti bizde ikna olduk. İlk satırlarımızdaki sözlerimizi geri alalım, yorumlarının tamamına katılmadığımızı da ifade edelim, tüm çıplaklığıyla da olayı özetlediği için tebrik edelim.

Sağlıklı ve spor dolu günler .

diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR