İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

MARKUS GİSDOL FARKI

MARKUS GİSDOL FARKI

Yılport Samsunspor'un başına getirilen MarkusGisdol yönetiminde Samsunsporumuz, özellikle iç sahada aldığı galibiyetlerle yükselişe geçti.

Sahasında AtakaşHatayspor ve İstanbulspor'u 2-1, Kasımpaşa'yı 4-2, VavaCars Fatih Karagümrük'ü 1-0, EMS Yapı Sivasspor ve MondihomeKayserispor'u 2-0 mağlup eden Yılport Samsunspor, son olarak Bitexen Antalyaspor'u 2-0 yenerek Alman teknik direktör yönetiminde evinde 7. galibiyetini elde etti.

Kırmızı-beyazlı takım, Gisdol yönetiminde iç sahada RAMS Başakşehir ile 0-0, TÜMOSAN Konyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Beşiktaş'a 2-1, Galatasaray'a ise 2-0 yenildi.

Alman teknik direktör yönetiminde iç sahada yaptığı maçlarda Karadeniz ekibi, 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet sonucunda 23 puan topladı.

Gisdol idaresinde sahasındaki mücadelelerde 17 gol atan Samsun ekibi, kalesinde ise 9 gol gördü.

Dış sahada ise Ankaragücüne 2-0,Pendiğe 1-0 mağlup,Adanademirspora 3-2 galip,Alanyaya3-1,Trabzona 2-1 mağlup ,Fenerbahçeyle 1-1,İstanbulsporla 1-1,Gazianteple 1-1 berabere kalan bir Samsunspor gerçeği var .

8 hafta 1 puanla almış takımı 26 hafta 30 puana getiren hocamız 18 haftada 29 puan almış ve takımını 12 sıraya oturtmuş.

İçerde bir Galatasarayve Beşiktaş’akaybettik, Beşiktaşmaçı tam evlere şenlikti ve hak etmediğimiz bir mağlubiyetti.

Kısacası Gisdol bizi bulutların altından üstüne aldı, İnşallah düşmeyiz ve Daum,Derval misali istediği transferleride yapar Süper ligde keyifli maçlar seyretme imkanı buluruz.

Tabi tüm bu oluşumların mimarı Yüksel Yıldırım Başkan onun finansal desteği olmasa Samsunsporu yeri 3 ligdi bunuda bir kenara not edelim.

Hamaset duyguları ile buralarda futbol kalıcı oynanamıyor. Kapitalist düzen kapitalle dönüyor.

Örnekleri çok, kocaman bir teşekkür Yüksel Başkana.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi