İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

KAR GÜZELLEMELERİ

KAR GÜZELLEMELERİ

Darıca deplasmanında ertelenen maçımız içerde oynayacağımız Beyoğlu maçınında ertelenmesiyle 2 maça çıktı.

      Bu ertelemelerin  bizim açımızdan iyi olduğu kanaati taşıyorum,Cezalı Burak en azından deplasman maçında cezasını doldururken Sakat olan Safa da iyileşerek sahada yerini alacaktır.

      Kemal Sabri,Abdülsamet ve Muhammet’te sakatlık sonrası 2 hafta daha kazanmış olarak sahada yerlerini alacaklardır.

      Yeni transferimiz Kalecimiz  Ramazan antrenman eksikliğini gidererek sahada yer alma imkanı bulabilir.

      İnegöl’den gelen orta saha için aldığımız genç oyuncumuz Hamza’da hazır olur sanırım  bu arada.

      Ayrıca Ordu 52 den yeni transferimiz Ömer Yıldırım var bildiğimiz defansta değerlendirileceğini bildiğimiz .Birde İlgilendiğimiz Orta saha ve Açık mevkiinde oynayacak 2 oyuncu ile görüşmeler devam ediyor, inşallah oda gerçekleşir bu arada .

      Kısacası zorunlu ara bizim işimize geldi diye düşünüyorum.

      Bu arada Atakum takımıyla Samsunda hazırlık maçı yapan takımımız 4-0 kazandığı maçta hazır olduğunu gösterdi.Muhammet 2 ,Kemal Sabri 1 ve kendi kalelerine attıkları gol ile kazanan takımımızın Kuşadası maçına kadar 1 hafta daha çalışma imkanı bulacak.

      Akdeniz ve Ege takımları genelde bize iyi gelen takımlardır.Oralarda  Futbol bizim bölgemizden giden topçularla ayakta durur .

      Genel olarak ta biz bu deplasmanlardan puan veya puanlarla dönmeye alışkınızdır.

      Kuşadası takımı play ofları zorlayan bir takım ama bizim takımımız tam kadro sahada mücadele edebilseydi onlarla aynı yerde olacaktı,inşallah bunu ikinci yarıda başaracağız ve üst sıraları zorlayan bir yaklaşım içinde olacağız.

      Hedefleri daima büyük tutmak lazım,elimizdeki kadro ufak tefek dokunuşlarla sahada var olmayı becerebilirse dediğim hedefi gerçekleştirecek kapasitede.

      Hocamızı Basından tanımakla birlikte hedefleri olan ve büyük düşünen biri olduğu intibaı var bende. Geçmiş konuşmaları,demeçleri Çarşambaspor gemisini sağlıklı limanlara ulaştıracak kanaati oluşturuyor.Allah yolunu açık etsin.

      Şile maçında oynanan ilk yarı futbolu oyuncularımızda bu kapasitenin olduğunu gösterdi.Bu performansı maçın geneline yaydığımızda sıkıntı olmayacaktır Çarşambaspor için .

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR