İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

İSKENDERUNSPOR MAÇI SONRASI

İSKENDERUNSPOR MAÇI SONRASI

Allah Allah demekten kendimi  alamıyorum bu haftaki maçlardan sonra,bizim maçımızın 3-0 bitmesi  normal bir sonuç  ekonomik ve güç dengesi yapılanmasına bakarak ve de eksikliklerimizi dikkate aldığımızda.

              Iğdır 30 trilyonluk takım kendi  sahasında berabere kalır, lig sonuncusu Kızılcabölük kendi sahasında Kuşadasına  4 atar,grubun diğer maçları da kimin kimden puan alacağının belli olmadığı maçlar şeklinde geçmiş.

             8 puanla averaj dolayısıyla ligin dibine demir atmış vaziyetteyiz,bu hafta oynayacağımız Ordu 52 maçı artık harekete geçme maçı .

             Anormal olaylar olmasa bu defa istediğimiz sonucu alacağımıza eminim.Beraberliklerin takımı Ordu bu sefer başarılı olamayacak.

            İçerde ve dışarıda 12 maçın 7 sini berabere bitirmiş bir takım yani gol yememe ve atmama üzerine kurulu.

            Elazığ maçında ayağımıza gelen fırsatları teptik penaltı misali,hakemde kötü olunca maçı berabere bitirmiştik.Fakat bu hafta artık ayağımıza gelen fırsatları tepmeyeceğimiz kanaatindeyim.

            Şuna adım gibi eminim 18 takımın 13-14 bizden çok iyi kadroya sahip takımlar değiller ,bizim eksik kadromuz bile bunlarla mücadele edebilecek düzeyde nerdeyse ama üstümüzdeki şu şanssızlığı bir kırmak gerekmekte.

            Şartlar uygun olsa ve de  istediğimiz  gibi gelişse bu hafta alacağımız 3 puan bizi 5 basamak yukarı taşıyor ikinci bir üç puan daha da yukarılara taşıyacaktır.

            An itibarı ile Pazar günü alacağımız 3 puana odaklanmamız gerekmekte, takımımızın tüm eksiklerine rağmen bunu alacağına inanıyorum.

           Devre arasına varmak için Yomra ve  Düzce ile içerde  Altındağ ve Yeşilyurtla  dışarıda oynayacağımız 4 maçımız daha kalacak geride.

          Yani Ordu maçı ile alınabilecek 15 puan var devre arasına kadar ve alabildiğimiz kadar puan almamız gerekli her puan altın değerinde,bunun bilincinde olduğunu biliyorum takımımızın.

           Hayırlısı diyelim ve pazara en iyi şekilde hazırlanmaya bakalım .Başka Çarşambaspor yok elimizden geldiğince takımımıza destek olmamız gerekmekte şehir olarak.

           Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum .

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi