İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

PAZARIN  GELİŞİ

PAZARIN  GELİŞİ

  Zorlu bir Ordu maçı bizi bekliyor,12 maçın 10 tanesinde mağlup olmamış.Aldığı 2 mağlubiyetin biri İskenderun takımına kendi sahalarında diğeri de Altındağ  takımına deplasmanda.

                       3 gol attıkları maç yok , yedikleri de bir İskenderun maçı var.Az atıp az yemek üzerine programlı bir takım.

                       İskenderun takımına 3-1 yenildikleri iç saha maçını izledim , 28 dakikada 2 gol yiyince dengeleri bozuldu.

                      Pas yaparak oynayabilen bir  takım , orta sahada topa yatkın ayaklar,kanatlarda bire birde iyi oyuncuları var .

                     Kadronun geneli 2 lig ce 3 lig tecrübeli oyunculardan kurulu.Anladığım kadarıyla daha üst seviyelerde olmayı hedeflemişler fakat beraberlikler onları bulundukları 16 puanda tutundurmuş,

                     İlk 5 hedefinden kopmadan sezon sonuna kadar yollarına devam ederler kanaatindeyim.Kısacası seyrettiğim Ordu takımı iyi ir takım.

                     Oynayacağımız takım buda biz ne durumdayız önemli olan bu. Çarşambaspor Ufuk hocadan sonra daha fazla gol pozisyonu üretir duruma geldi tüm eksikliklerine rağmen.

                    Bu maçta eksikliklerin bizi zorlayacağını tahmin edebiliyorum.Oğuzhan,Kemal Sabri,Abdülsamet Can,Muhammed’den kurulu olacağı öngörülen bir yapı ile sezona başlayıp bu günlere savruldu takımımız.Bu oyuncuların hiç biri oynamıyor.

                    İskenderun maçından sakatsız ve cezasız döndük şükür,ama hala sakat ve cezalılarımız bizi zorluyor,Mete yok orta sahada,Mustafa Pınar 3 maç kırmızı kart  cezası Ordu maçı sonrası doluyor bu isimlerde orta sahanın banko oyuncuları,son zamanların en iyi performansını gösteren Emre Fırtına yok,iki satırda  7 noksan  oyuncu yazdım,listeyi daha fazla uzatmak mümkün.

                    Mazeretlerin arkasına sığınmadan çok zor gördüğüm bir Ordu maçı bizi bekler,Kadir İskenderun dan maçı yayınlayan Youtube sitesinin yorumcusunun değimi ile kendi de kaleci imiş çok beğenmiş Kadiri kurtardığı goller için, kaleci kurtarışı dedi.Sefa,Hasan,Enver,Aykut ,Cihat,Muhammet,Metin,Fırat,Ahmet hasan,Recep,Ozan,Muhammet ve diğerleri bu işin üstesinden geleceklerdir inşallah.

 

 

 

      

             Zor ama bu arkadaşlarımızın üstesinden gelemeyeceği bir maç değil.Her zamanki gibi akıllı oynamak durumundayız.Donkişotluğu kabul etmez futbol,sahanızda oynasanız da akıllı olacaksınız kartlar ve sakatlıklar konusunda da,gereksiz polemiklerle kaybedecek zamanınız olmamalı sahada.  

             Gol yemek bir saniyelik mesele atmakta öyle,önemli olan rakibinizden bir  saniye önce düşünüp orda olmak ve gereğini yapmak.

            Milli Takımımız gibi  BİZİM ÇOCUKLAR BU MAÇI KAZANACAKLAR diyorum.

            Sağlıklı ve spor dolu güler diliyorum.   

               

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi