İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

  IĞDIR MAÇI ÖNCESİ

  IĞDIR MAÇI ÖNCESİ

Iğdır maçı öncesinde zülfü yare dokuna dokuna yazalım bakalım.Bugün saat 14 de 76 Iğdır Belediyespor takımına misafir oluyoruz.

           Son 10 maça girerken grubumuzun en fazla para harcayan takımına karşı oynayacağız.

           Kulüp Başkanı  Cantürk Alagöz’ün yönetim kurulu başkanı olduğu Keymen İlaç AŞ, ülkemizdeki zorlu salgın günlerinde, distribütörü olduğu Sinovac aşısını ülkemize getirmiştir.

           Iğdır takımı bizim harcadığımız paranın en az 10 katını harcadı fakat Liderin bir maç fazlasıyla 6 puan gerisinde.

           Mesut Çaytemel,Murat Reis,Mustafa Kayabaşı,Batuhan Karadeniz,Suat Kaya ,Abdülaziz Solmaz,Arif Morkaya,Kaleci Bayram hepsi ve daha fazlası 2 ve 1 lig topçuları.

           Adam kafaya koymuş ben çıkacam demiş ve takım yapmış ilk yarıda istediğini alamamış takımı revize etmiş ve ikinci yarıda liderlik koltuğunu elde edememiş.

            Futbol böyle bir şey işte,para her şeye kadir değil ama Iğdır hala mücadelenin içinde ya Düzce Ya İskenderun yada Iğdır direkt bir üst lige çıkacak bizim gruptan.

           Korku filmi senaryosu yazmıyorum bir durum tespiti sadece.

            Bir başka tespit ise bu takım 52 Orduya Ordu’da iki hafta önce yenildi  içerde de Kalecik (Altındağ ) takımına yenildi ve gitti Yomra’yı  deplasmanda yendi.

            Buda futbolun güzellikleri,Çarşambasporumuzla Iğdır takımının maddesel ve sporcu portföyü olarak kıyaslanacak durumu yok ama kimi zaman aldatıcı sonuçlarda karşımıza çıkabiliyor Kalecik örneğinde olduğu gibi.

          Maçın normali bizim kaybetmemiz fakat futbolun güzelliği de gizeminde saklı ve Çarşambaspor takımımızın oyuncularının pes etmeyecekleri kanaati taşıyorum.

         Zor değil çok zor maç ama imkansız değil,sonuçta bu takım bizi burada 2-1 zor yendi ve son 3 maçının 2sini  kaybetti.

         Takımımıza başarılar diliyorum İnşallah sevindirici bir sonuçla döneriz Iğdır deplasmanından.

         Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

            

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR