İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

HABER EXPRES'TEN ÇARŞAMBASPOR HABERLERİ AKİBET HAYROLA

HABER EXPRES'TEN ÇARŞAMBASPOR HABERLERİ AKİBET HAYROLA

Yöneticilerimiz sağ olsunlar gidenlerle gelenlerle ilgili bir açıklama yapmadılar.

Bizde gazetemizde çıkan haberden yola çıkarak birkaç kelam edelim.

Malum BAL ligi 12 grupta şampiyonluk ihtimalimizi bitirdik şimdiki hedefimiz aramızda 6 puan farkı olan Büyükşehir takımını yakalamak, 2 yarının ilk maçını Samsunda onlarla oynayacağız, diğer bir hedefimiz de 2 puan altımızdaki Alaçam takımına yakalanmamak.

Bafra takımı ile sahamızda oynadığımız ve 2-1 kazandığımız hazırlık maçından sonra hocamızla sanırım gazetemiz muhabirleri görüşmüş, hem kendi yorumlarını hem hocanın görüşlerini yazılarına taşımışlar.

Elimdeki takımımızla tek bilgi bu o yüzden Ana başlıklarını buraya alacam; “İkinci yarı için ilk hedef olarak takıma transfer için kolları sıvayan Köklükaya ve Kulüp yönetimi ilk önce transferin başlaması ile birlikte ligin başında çalıştırdığı ve tanıdığı Perşembe spor kulübünden Orta sahadan Yasin, Stoper Cemal Cingirt, ve Ahmet transferi yapılarak hem denendi hem de takıma uyum sağlamaları için Bafraspor dostluk maçı oynandı.’’

“Zekeriya Köklükaya ile değişimin gözlendiği Çarşambaspor takımında kondisyonun daha fazla olduğu ve ileriki günlerde takıma en az 3-4 oyuncunun daha denendiği ve transferinin yapılarak takıma katılacağı ve ikinci yarıya biraz daha derli toplu ve komple oyun oynayacak takım oluşturulacağı öğrenildi.’’

Teknik hoca Köklükaya, “İnanmadığım ve hiçbir yerde mücadele etmedim. İnatçı ve denemeyi seven bir yapım var. Bu kadronun işlemeyen noktalarına takviye yaparak daha iyi bir kadro oluşturmanın mücadelesini veriyoruz. Bu kadroyu bundan fazla düzeltmenin yeni isimleri almanın imkanı yok. Kimse ligin ortasında iyi oyuncusunu vermez, vermiyor. Biz elimizde ki imkanlarla yola devam edeceğiz. Bu sene ligde kalacak ama gelecek sene mutlaka üstüne koyarak şampiyon olarak bir kadro ve şampiyon olan bir takım oluşturacağımın garantisini verebilirim. Yeter ki Çarşambaspor taraftarımız başta olmak üzere herkes inansın güvensin. Bizim ilk sorunumuz güvenini yitirmiş bir kadronun yeniden güven kazanarak başarılı sonuçlar alması için mücadele ediyoruz. Bunu başaracağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Birlik ve mücadele vakti bu zamanda önemli biz bunu istiyoruz. Çalışmak ve başarmak ise bize düşen en büyük görev”

"Bu arada kulüpten ilk yarının bitimine günler kala takımdan ayrılarak Yurtdışına giden Adem’in kulüp bulamayarak geri döndüğü öğrenilirken takımda gerçek performansını sergilemeyen Rıdvan, Abdulkadir, Adem, Burak ve Adem Denizer’in uyarıldıkları öğrenilirken bu oyuncuların başka takıma da gidemedikleri gibi takım içinde uyumsuzlukları nedeni ile defalarca uyarıldıkları iddia edildi. Bu oyuncuların gerçek performanslarını sergiledikleri ve kulüp içinde arkadaşları ile uyum içinde oynamaları halinde takımın gerçek gücünün de ortaya çıkacağı spor camiasında konuşulmaya devam ediyor. Ayrıca Çarşamba spor’un alt yapısından yetişen ve herkesin geçmiş yıllarda beğendiği Mert Aktaş’ın da disiplinsiz davranışlarından dolayı uyarıldığı belirtiliyor. İkinci yarıya kondisyon ve takımla birlik beraberlik içinde uyumlu halde mücadele edebilmek için gece gündüz kondisyon çalışması ve bire bir futbolcularla görüşülerek sorunların giderilmesi için çalışıldığı da öğrenildi. ‘’

Son durumumuz bu ,4 Şubat’ta başlayacak 2.yarı maçlarına hazır olmadığımız bu açıklamalardan anlaşılmakta.

10 günlük bir süre var önümüzde ve kıt kaynaklarla sezonu düşmeden bitirme mücadelesi vereceğiz anlaşılan.

Görünen köy kılavuz istemez, Zekeriya hoca yıllar sonra hayâlındaki takıma geldi ama hayalindeki kadro futbol ve sonuçla buluşamadı.

Denebilecek çok fazla bir şey yok ,denecekleri yönetenler bizden çok iyi bilmekte ,eylem onların ellerinde, başarı ve başarısızlık onların kontrolünde gelişmekte, onlarda görünen odur ki bu kadar yapmaktalar.

Akıbet hayrola diyelim ve sözü nihayetlendirelim, sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi