İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

GRUBUMUZDA SON DURUM

GRUBUMUZDA SON DURUM

Ligin 2.yarısını il maçında Şile takımına içerde 2 puan kaptıran takımımız, muhtemel düşme rakiplerimizden Darıca deplasmanındaki maçı kar yağışı nedeniyle ertelendi.

     Bu maçta Safa sakatlık  ve Burçak kırmızı kart cezası nedeniyle olamayacaktı, ileri bir tarih demiş federasyon bu arkadaşlarımızın da oynayabileceği bir zamana denk gelirse bu maç galibiyet bizim için daha kolay olur diye düşünüyorum.

     Grubumuzda Hacettepe son sırada 13 puanı var  ,bizim 14 puanımız var  ,Siirt 15 puanla bizim üstümüzde ,bu hafta oynayacağımız fakat Kar dolayısıyla ertelenen  Darıca takımı 18 puanda. Lig bu gün bitse bu 4 takım düşüyor.

     Bu takımların hemen üstünde Kızılcabölük18 ,Alanyakestel 22,Bayrampaşa 22,Yeşilyurt,Yomra,Karakoçan 24 puanla sıralanıyor. Beyoğlu 9 sırada 25 ,Altındağ 27 ,Kuşadası 28 puanda.

     18 puanlı Alanya 9,10,11sıaradaki takımları 2maç kazansa yakalarmı yakalar elbet. Bu Çarşambaspor içinde geçerli Şile maçını kazansak 16 puanda olacaktık ve bizimde 8 puan farkımız olacaktı. Darıca takımını yendik geldik 1 puan kalır aramızda.                 

     Demem o ki 2 maç kazandığımızda her şey bambaşka görünecek ve bizim takımımızın bumaçları  kazanacak kapasitesi var. Şansızlıklar hep biz bulmasa. Burçak yeni transfer olarak gelmiş defansta çok iyi ama ilk maç iki sarı kart bir maç yok hemde Darıca  deplasmanında, kar yağdı belki ileri tarihe ertelenir oda cezasını tamamlar ve o maçta yer alır buda bizim şans hanemize yazılır.

Çarşambaspor Beyoğlu takımını misafir edecek bir sonraki haftada, bu gurupta lideri deviren takımımızın yenemeyeceği takım yoktur diyorum.

     Bu haftaki maçlara baktığımızda son sıradaki Hacettepe takımı sahasında İskenderun’a  yenildi bizim için iyi bir haber, Siirt takımı kendi sahasında da Iğdır takımına yenildi buda güzel bir sonuç. Yakalanacak 18 puanlı ilk takım Kızılcabölük kendi sahasında Elazığ Karakoçan  takımını yendi 21 puana ulaştı, bu haftanın kötü haberi. Çünkü biz Darıca ile berabere kaldığımızda onların işine geliyor bu sonuç., üstteki 22 puanlı iki takım Alanya Kestel Kendi sahasında Bayrampaşa takımını yendi beraberlik bizim için daha iyi sonuçtu.

     Oynamadan yerimiz koruduğumuz ve yakınlarımızda olan takımların bizden uzaklaşamadığı yoğun karlı bir haftanın yorumu da böyle diyelim.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi