Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Geride bıraktığımı hatalarımız…

Geride bıraktığımı hatalarımız…

 

Cuma günü hatırlarsanız köşe yazımda “MEM Üzgündü ama…” başlıklı yazıma Milli Eğitimde ki sevdiğimiz bazı inanlar alınmış kırılmışlar.

Oysa köşe yazımın dışında haberimizde İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katıldığını yazarak MEM den hiç kimsenin gelmemesini eleştirmemizde ki amaç Samsun MEM den ve ilçede ki  o kadar Öğretmenlerin yarısından çoğunun olmamasına dem vurmuştum.

Ayrıca yine ilçenin ileri gelen yöneticilerinin cenaze törenine katılmadığını belki önceden programlarının olabileceğini dile getirdim ama yine de bahanesi olmaz demiştim.

Bu konuda sevdiğim bir kişi ile geçen akşam uzun uzun sohbet ettik. Kendisi “ Bir gün her canlı mutlaka ölümü tadacaktır. Hiç kimsenin ölümden kaçış imkanı yok. O musalla taşına herkes yatacağına göre, bu dünyada yaptıkları ile değil, musallaya yatan herkesin Müslüman ve Allah’a inanan birisi olduğu için katılırız törenlere” dedi.

Yani demem o ki bazı çevreler özellikle MHP li Milletvekili, Yöneticiler ve öğretmenlerin ağırlıklı olarak cenaze törenine katılmasını sahiplenme gibi algılayıp gelmemiş olabileceğimi dile getirdikleri için bunları alenen yazıyorum.

Sonuç olarak Akpınar çiftine bu bahane ile bir kere daha Allah’ tan rahmet diliyor, bu konuda haksızlığa uğradığını düşünen, eleştirileri kendi üzerine alan veya o yönde algılayan, ayrıca katıldıkları halde katılmamış gibi yazımda bahsettiğimi hisseden herkesten özür diliyorum.

Biz “bağcıyı dövmeye değil, üzüm yemeye” uğraşıyoruz. Bu konu da böylelikle kapatılacaktı ki enteresan bir haber geldi. O nedenle de özür dileme ihtiyacı duydum. Akpınar çiftinden Sami Akpınar Öğretmenimin eşinin adı ilk günden itibaren bazı akrabalarınca da “Hasibe” şeklinde bizlere verildi. Ancak bazı akrabaları gazetemizin sitesine yorumda bulunarak adın Hasibe değil HÜSNİYE olduğunu belirtmiş. Akpınar ailesinden de özür diliyor hatamızı düzeltiyorum.

***

Bu gün fazla bir şey yazmak istemiyorum.

Bu günlük sadece Çarşambaspor’ un üst üste aldığı ikinci galibiyeti nedeni ile takım oyuncularını, teknik heyeti ve yönetimi tebrik ediyor önümüzde ki hafta kendi evimizde oynayacağımız Diyarbakır Kayapınar maçından da bir galibiyet alınır ve ikinci yarı öncesinde takıma takviye yapılırsa inanıyorum ki bu takım düne kadar düşme potasında iken birden bire playoff grup maçlarına kalabilecek hale gelebilir.

Elbette ki bu azim ve oyun ile diyorum.

Ancak yarın ne olur orasını sadece Mevla bilir.

Hayırlı uğurlu olsun. Tebrikler çocuklar.

Samsunspor takımına yorum yapmaya gerek yok.

Sağlıklı ve güzel günlerin hepimizin olması temennilerimle…

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi