Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Galip Öztürk bağışından sonra gözler diğerlerinde...

Galip Öztürk bağışından sonra gözler diğerlerinde...

Dün Samsun spor cephesi adına mutlu bir haber aldık.  Haber bu gün gazetemizde de yer aldı zaten. Haberin konusu belli.

Son yıllarda yerlerde sürünen, temlikler altında kıvranan Samsun spor'a başkan adaylığını desteklediğini aleni dile getirerek açıklayan METRO Holding Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Galip Öztürk...

Öztürk alacağından vazgeçti, Samsun spor'a 1 Milyon TL’yi Bağışladı ...

Evet yanlış duymadınız. Bu gazete sayfalarından çok değil bir kaç ay önce TEMLİK kavgalarını gündeme getirmiştik. Hem de eski kulüp başkanlarının temlik kavgasını. Eski Başkanlardan Adnan Ölmez bir diğer başkan Kazım Yılmaz 'ın ardından demediğini bırakmamıştı hatırlayın.

Kazım Yılmaz, "Ben Spor Toto alacaklarına temlik koymuştum. Ölmez takımın gelirlerine temlik koymuştu. Beni ilgilendirmez" demişti.

Ama temlik kaldırdık, bağış yaptık deme yerine ikisi de O temliği kaldırsın ben alacağımdan vazgeçeceğim diyerek Kazım Yılmaz takımın geleceği adına vahim tabloyu ortaya koymuşlardı.

Kaldı ki eskiden Emin Kar başkan döneminde sözde gazetelerde boy boy haberler yer alıyordu. Bilmem hangi iş adamı, eski yönetici falan filan filan deplasman maçı giderlerini karşılama sözü verdi, bilmem yemek, otel masraflarını karşıladı muhabbetlerini haber yaptırıyorlardı.

Sanki takıma trilyonlar bağışlamış gibi küçücük paraları devasa paraymış gibi taraftarlara yutturmaya çalışıyorlardı. Onlara sanırım en güzel cevabı dün METRO Holding'in ve Samsun spor'un, Samsun sevdalısı Galip Öztürk'ün son yaptığı verdi sanırım.

Öztürk alacağım olan vaatlerini  1 Milyon TL’yi Bağışladı haberi ile yerle yeksan etti bıraktı. Şimdi Erkut Tutu başkan bu bağışla büyük bir nefes aldı sanırım.  Takım daha başka rahat oynayacak, daha büyük bir keyif alacağız. Darısı diğer temlik koyanların başına...

Onlarda bakalım Öztürk kadar medeni cesaret, Samsun spor, memleket sevdasını gösterip bağışta bulunabilecekler mi?

"Lafla peynir gemisi yürümez" diye bir söz vardır. Öztürk bu bağış çıkışı ile sanırım o küçücük paraları ile kendilerini haber yaptırın böyyük iş adamlarına en güzel cevabı verdi.

Yani dedi ki : "Ayinesi iştir  kişinin lafa bakılmaz..."

Samsun spor taraftarı ve Samsun halkı şimdi iş yapanları veya lafla kıvırtanları bundan sonra daha iyi görecektir.

Önümüzde Genel Seçimler var ve hemen hemen büyük iş adamları, bürokratlar falan filan aday adayı.

Görelim kim Samsun sevdalısı,- kim Samsun spor sevdalısı...

Emin kar takıma maddi kaynak için Samsun spor'a üye kampanyası ile nefes almaya başlamıştı ya!.

Bende diyorum ki aday adayları AK PARTİ, MHP, CHP'ye yardım yaptıkları gibi özellikle AK Partiye koşan aday adayları bu memleketi ne kadar seviyor görelim.

Muhteşem aday adaylarına sesleniyorum: Samsun spor'a bağış kampanyası düzenleyin ve yardımlarınızı yapın da görelim memleket sevdanızı...

Ama küçük çekler verip büyük çekleri göstermeden, olmayan şeyleri vaat ederek değil...

Milleti sandığa götürme adına yapılan oyunlar yerine milletin sevdasına, memleket sevdasına ilk maddi yatırımınızı milletçe görelim.

Ne dersiniz?

Mutlu ve (sağ)- lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi