İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

FUTBOLDA UNUTULMAZ OLAYLAR 3

FUTBOLDA UNUTULMAZ OLAYLAR 3

Dünya ve Ülke futbolunda unutulmaz olayları yazmaya devam edelim yüzümüzde bir mütebessimlik oluşmasına vesile oluruz inşallah

OTMAN BAKKAL'DAN SONRA IVANOVIC...

LuisSuarez'i sahadaki yetenekleriyle olduğu kadar çizgiler içindeki hareketleriyle de tanıyoruz. Manchester United'lıPatriceEvra'ya ırkçı ifadede bulunma, Everton maçında gol sevincinde kendini rakip yedek kulübesi önüne atmak gibi vukuatları bulunan Uruguaylı yıldız, golleriyle olduğu kadar ısırıklarıyla da meşhur.

Liverpool-Chelsea maçında BranislavIvanovic'i ısıran Suarez, uzun süre gündemi meşgul etmişti. Suarez, 2-2 biten karşılaşma sonrasında özür dilese de 10 maçlık ceza almaktan kurtulamamıştı.

CHIELLINI DE SUAREZ'LE TANIŞTI!

Suarez'inIvanovic'i ısırmasının üzerinden uzun süre geçmemişti ki Uruguaylı bu kez Dünya Kupası'nda sahne aldı. İtalya ile oynanan grup karşılaşmasında Giorgio Chiellini'yi hedef alan Uruguaylı, karşılaşma sonrasında "Derin pişmanlık yaşıyorum.

Giorgio ve tüm futbol camiasından özür diliyorum. Bir daha böyle bir olaya sebep olmayacağım." sözleriyle pişmanlığını dile getirmişti. Olan ise Otman Bakkal ve Ivanovic'ten sonra Suarez'in dişlerinin tadına bakan Chiellini'ye oldu. Suarez ise 4 aylık men cezası aldı.

HAZARD TOP TOPLAYICIYI TEKMELEDİ

Chelsea ile Swansea City arasında oynanacak maçtan önce Galler ekibi yöneticilerinden birinin oğlu olan Charlie Morgan, "Top toplayıcılarının kralı, son gösterisini yapacak." Tweet'i atmıştı. 12 yaşından beri bu "mesleği" yapan Morgan, Belçikalı Eden Hazard'la anlaşmazlık yaşamış ve yıldız futbolcudan tekme yemişti. Hazard, "Ben ona değil, topa vurdum. Çocuk soyunma odasına geldi ve aramızda konuştuk. İkimiz de özür diledik ve olay kapandı. Yine de üzgünüm." sözleriyle olayı kapatmaya çalışsa da bu olay hafızalara kazınmıştı...

GOL SEVİNCİNDE YEDEK KULÜBESİNİ KAFA ATARAK PARÇALAMAK!

Yeşil sahalar birçok gol sevincine şahit oldu. RogerMilla'nın gol sevinci hala jenerikleri süslerken RobbieFowler'ınkisi de tarihteki yerini aldı. Ancak İtalyan futbolcu JacopoViolani, gol sevinci olayını başka bir seviyeye taşıdı...

Poncitelli ile Riolo Terme arasında oynanan karşılaşmada rakip fileleri havalandıran futbolcu, 30 metrelik koşusu sırasında takım arkadaşlarını görmezden geldi, yedek kulübesine kafa attı! Kafasıyla yedek kulübesinin bir yanını parçalayan Violani, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı...

DJIEHOUA'NIN 10 SANİYEDE KIRMIZI KART GÖRMESİ...

SergeDjiehoua'yı kalın bacakları ve güçlü fiziğiyle tanıyoruz. Peki onun tarihe geçmiş bir futbolcu olmasından kaçımızın haberi var? Ülkemizde Antalyaspor başta olmak üzere birçok kulüpte top koşturan Fildişi Sahilli oyuncu, 2013-14 sezonunda Yunanistan 2. Ligi'ne transfer olmuştu.

Glyfada ile OlympiacosVolou maçında oyuna 82. dakikada giren Djiehoua, 7 saniye sonra AthanasiosPindonis'e sert bir faul yapmış ve 10 saniye sonra tarihin en erken kırmızı kartlarından birini görmüştü.

PEPE VS. CASQUERO

Beşiktaş formasıylada izlediğimiz Pepe'yi agresif bir futbolcu olarak tanıyoruz. Genel algının aksine kariyerinde sadece 11 kez kırmızı kart görmüş bir oyuncu. Son kırmızı kartını ise 2011-2012 sezonunda görmüştü.

Ancak bunlar arasında biri var ki gündemi uzun süre meşgul etmişti. 2009 yılında oynanan Madrid derbisinde Getafe'yi ağırlayan Real Madrid'de Portekizli yıldız bir pozisyonda yerde kalan JaviCasquero'yu tekmelemiş ve 87. dakikada oyundan atılmıştı. Tecrübeli yıldız maç sonunda "Kendimi tutamadım, özür dilerim." dese de 10 maçlık ceza almaktan kurtulamamıştı!

KENDİ OYUNCUSUNU DÖVDÜ!

İtalya Serie A'da Fiorentina ile Novara arasında oynanan bir maçta birçok kişinin kaderi değişmişti. Fiorentina teknik direktörü DelioRossi, kendi oyuncusu AdemLjajic'e yedek kulübesinde saldırmış ve Sırp yıldızı darp etmişti. Ljajic yaşadığı olay sonrasında kulübede ağlarken Rossi, 3 gün sonra kovulmuştu.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi