İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

FUTBOL FELSEFESİ

FUTBOL FELSEFESİ

Ülkemizde her kesin ve kesimin en iyi bildiği spor dalı Futbol.Yorumlar,taktikler,Başkan ve oyuncu seçimlerine kadar her şeyine vakıftır seyircimiz.

Cidden belli bir kesimde futbol kültürü ve anlayışı ileri düzeydedir.Ofsaytın ne olduğunu bilmeyen seyirci profilinden artık futbolcumuzun hangi özellikleri olduğunu bildiğimiz dönemlere geldik.

İnternet,spor kanalları artı haddinden fazla bilgi verdiği için bu seferde kafamız yönlendirmeli bilgilerle karışmaya başladı.

A kanalında veya internet iyi denilen hoca ve topçuyu B kanalı veya internet sitesi yerin dibine gömebiliyor.

Parasal koşulların artık had safhalara yükseldiği futbol piyasasında daha az vergi ödenmesi nedeniyle futbol yaşamının sonuna gelen topçular için Türkiye tercih sebebi.

Bu koşullar altında Samsunspora bakıyorum ve bir beklenti ortaya koyuyorum ligde tutunabilmek yeterli.

Süper ligde kalıcı olacak yapılanmayı oluşturabilmek, bizim 4 büyüklerle rekabet içinde olmamızı gerektiren bir durumda yok zaten.

Yüksel Başkanda bu kanaatini uzun vadeye yayarak gerçekleştirme gayretinde. Parayı harcayan olduğu için başarısızlıkta en fazla canı yanan o.

Kombine almak için 2500-3750-5500-7000 tl arasında git gel yaşayan seyircinin maddi sorumluluğu bu çerçevede değerlendirilebilir.

Manevi desteği ayrı bir bahis konusu, Samsunsporda gelişmeler böyle iken Çarşambasporda ise felsefi yaklaşıma yarın göz atalım .

sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi