ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

DARBECİLERLE AYNI KAREDE OLMAK!

DARBECİLERLE AYNI KAREDE OLMAK!

Ülkemin gündeminde 15 Temmuz'da darbe ve sonrası ülkemize her konuda zarar veren Fetullah GÜLEN ve sonrası yaşananları gözlemleyelim.

Devlet kademelerindeki  temizlik devam ederken, siyasi kanatta ‘da temizlik  başladı, başlayacak. Sayın cumhurbaşkanım nöbet tutun deyip sokağa davet ettiği günden beri sokaklardayız. İşin garip ve vahimi "Cemaatle el ele kol kola olanlarda darbe karşıtı olmuşlar meydanlarda" bu ne perhiz ne lahana turşusu...

Adama demezler mi? Hayırdır her yerde el ele kol kola yan yanaydın, şimdi ne oldu da meydanlardasınız?.

Gerçi benim ki de laf mı!. Muhabbet belli. Diyecekler ki; 17-25 Aralık öncesi ve sonrası  ne malum devam etmediğiniz sizi takip eden mi var. Vatandaş 2 gün önce meydanda selfie yapar poz verir. 2 gün sonra göz altına alınıyor. Adam ne alaka halkımızın samimiyetine inanıyorum ama içlerinde öyle insanlar var ki insanların gözlerinin içlerine baka baka yalan söylüyorlar.

Yakın zamanda nöbete Samsun'a gidiyoruz. Nedeni Çarşamba'da halkın içindeki fetöcülerle yan yana olmamak için. Ahbap çavuş ilişkisi  içinde olanlarda var. Ben aldanmış samimi insanları’ da biliyorum. Sırf ibadet amaçlı gidenleri’ de biliyorum. Hayır hasenat için bulgur, makarna, pirinç toplayanları da biliyorum. Onlar  masum onlar.

17-25 ten sonra kendileri biz soyutlandık dediler. Ya demeyenler  ya aynı karede olanlar, ya inada o tarihten sonra devam edenler, aynı tabaktan yiyenler siz nasıl kıvıracaksınız?.Devlet temizleme süpürme hareketi yapıyor yakında onlara da, sizlere de ulaşılacaktır.

Bu cemaat öyle bir illet ki örümcek ağı gibi her tarafı sarmış ve yuva kurmuştur. Peki nasıl olacak bu kolun siyasi ayakları?.AK Parti teşkilatın üst kısımlarında olduğu gibi alt kısımlarında da yığınla fetöcüler mevcuttur. 

Bugün milletvekilliğinden alın, il ilçe  teşkilatlarında, il ilçe belediye başkanlıklarında da bilinen, görünen, etrafındakiler toplanan, toplandıkça hırçınlaşıp saldırganlaşanlar mevcut ve saldırganlıkları da artık mahkemelere ulaşmaya devam ediyor.

Diğer siyasi partilerde bu azınlıkta olsa da AK Partide bu çok sayıda vardır. Her konumda görev almışlardır. Şunu iyi biliyorum ki bu cemaatin mütevelli heyetinde il ve ilçe yöneticileri otomatik olarak alınıyordur. Nedeni onlarla dirsek temas halinde olmak onları kontrolü altına almak içindir. Devletimizin  hakimi savcısı bunu zaten araştırır.

Şimdi sorarım onlarla her türlü yakınlaşmada olacaksın her türlü açılış , toplantılarda yan yana kol kola karelerde olacaksın, dahası birçoğu kankalarınız gözaltına alınacak. Ondan sonra ben meydan da  onlar la demokrasi nöbeti  tutacağım. Adam demez mi  'Sen neyin nöbetini tutuyorsun?' Kimse yanlış anlamasın. Şu yazdıklarımın hepsi  halkın gözünde ve söylemindedir.

Siz Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı gereği onlarla olduğumuzu ve bu Türklerin de oralarda olduğunu ve rahatsız olduğumuzu söylemek zorundayız. Sayın halkım sizinde tanıdığınız bildiğiniz fetöcüler varsa, devletimizle paylaşın yetkililere söyleyin. Devletin bu konuyla ilgili tüm birimleri hizmettedir.

17 Temmuz unutulacak türden bir tarih ve yaşanılmış bir gecenin olayı değildir. Yüzlerce şehidimiz binlerce gazimiz vardır. Onların ahlarını almamak babında sayın reisimizin talimatları doğrultunda  onları bildiriniz.

Bu fetö ve destekleyicilerin kökü kazınana kadar mücadelemiz sürecektir. Bizim kimseden korkumuzda yoktur.

Bu vatana ve insanına ihaneti unutturmayacağız. Fetö ve yandaşlarını bu insanlarımızın hakkını peşkeş çekenleri, devlet birimlerimize bildirmek bir vatandaşlık borcudur.

Adam fetöcü demokrasi nöbeti tutuyor. Onunla aynı karede olmak canıma dokunuyor. Beni benim gibi düşünenleri üzüyor. Bunu çok iyi bildiğinizi de çok iyi biliyorum.

Allah hainlerden ülkemizi, insanlarımızı korusun yar ve yardımcımız olsun...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi