İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORUN GRUBUNDA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DEĞERLENDİRMESİ

ÇARŞAMBASPORUN GRUBUNDA ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA DEĞERLENDİRMESİ

Grubumuzda Kırıkkale Türk Metal sporun şampiyonluğa koştuğu maçta buhafta dananın kuyruğunun kopacağı maçlardan biri oynanacak.

İkinci Kastamonu Özel İdare sahasında Türk Metali ağırlayacak.

Sahasında Niksar takımına 1 puan vererek puan farkının 6 ya çıkmasını sağlayan Kastamonu takımı bu hafta alacağı galibiyetle farKı 3 puana indirmek ve yarışın içinde olmayı düşünmekte.

Türk Metal takımının Kastamonu ve Büyükşehir maçları ile deplasmanda birde bizle içerde maçı var zor olarak değerlendirilebilecek,diğer maçları zayıf takımlarlabu maçlarda kaybedeceği puanlarla Kastamonu ve Büyükşehir takımı ümitlenmek istiyor ama 17 maçta 15 galibiyet ve 2 mağlubiyet alarak

37 gol atmış ve 6 gol yiyerek 45 puana ulaşan Türk Metal takımının buna izin vereceğini zannetmiyorum.

Bence Türk metal deplasmanda yenilmez ve yoluna devam eder.

Samsun Büyükşehir Niksar takımını sahasında yener ve yoluna devam eder,Çarşambaspor Çankırı saray deplasman maçından galip döner, SuluovaBartın’ı sahasında yener, Safranbolu takımı Perşembeyi mağlup eder. Grubun kısa analiz böyle.

Grupta düşenler belli ,ligden çekilen Osmancık ve Boyabat takımları düştü, şimdi İllerin takım sayısına göre kendi aralarındaki değerlendirmeleri var, Süper amatörden gelecek takımlarla Play aut oynayacaklar Çarşambaspor misali.

Birde Şampiyonluğa oynayan takımlar var, bence Türk Metal bu işi bitirmiştir top yuvarlak ve 3 sonuca açıktır derler ama bizim öngörümüzde böyle olsun.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi