İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORUMUZUN GRUBUNDA GELECEK HAFTA MAÇLARI

ÇARŞAMBASPORUMUZUN GRUBUNDA GELECEK HAFTA MAÇLARI

Grubumuzda bitime 6 hafta kala antrenör değişikliğine giderek eski hocası Mehmet Seçkin ile anlaşan Çarşambaspor Alaçam deplasmanında,arasında11 puan farkı olan rakibimizle kaybetsektekazansakta önemi olmayan bir maç oynayacak.

Biz kazanırız derim maçı,iki takımında beklentisi liderle 2 puan farka inen Samsun Büyükşehir takımı Şampiyon olursa biz Play aut oynamadan ligde kalacağız Alaçamsa küme düşmek yerine Samsun amatör ikincisi ile Play aut oynama imkanı kazanacak.

Samsun Büyükşehir artık başkalarının ağzına bakmadan kendi işini kendi görmek zorunda.

Ünye deplasmanına çıkacak olan Büyükşehir kazanır ve haftaya Türk Metal maçını kazanırsa 3.lige çıkar .

Sezon başından bu yana bu fırsatı bekleyen ve geçen hafta Ünye takımının Türk Metali 1-0 yenerek kendisine altın tepside sunduğu bu imkanı inşallah geri tepmez ama maç sahada oynanarak kazanılır bunu unutmamak gerek.

Türk Metale gelince sahasında Perşembe sporu rahat geçer ve sonraki hafta Samsunda alacağı 1 puanla sezonun sonuna getirdiği şampiyonluğu kaybetmek istemeyecektir.

Diğer maçların hepsi formalite maçları yorumlamaya bile ihtiyaç yok.

Herkes Play aut maçlarına hazırlanmakta kısacası.

Keşke Çarşambasporumuzda üstteki iki takıma yakın olsaydı da bu heyecanı son maça kadar bizde yaşayabilseydik.

Bizim gibi takımlar iyi kadro kurar ve son haftaya kadar işi götürür ,Galatasaray Fenerbahçe rekabeti gibi ,ama şampiyon olur ama kaybeder ama heyecanı 10 maç önce bırakmaz.

Gönlümüz Büyükşehirden yana artık umarım 3.lige çıkarlar, Samsunumuzu 3.lig temsil eden bir takımız olur bizlerde Süper ligde Samsunsporumuzu seyrettiğimiz gibi 3.lig temsilcimizi seyretme imkanımız olur.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi