İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPORDA NELER OLUYOR

ÇARŞAMBASPORDA NELER OLUYOR

Kulübümüzün açıkladığı isimler bu sporcular, şehrimize ve takımımıza hayırlı olsun.

Bize ayrı bir hava getireceklerdir mutlaka kısaca bir tanıyalım gelen arkadaşlarımızı.               

Ali Emre Erhal  ; Üsküdar doğumlu ve 33 yaşında tecrübeli topçu Üsküdarda başlayan spor hayatını Çengelköy,Ergene,Ünye,Osmaniye,Gebze,ŞileYıldızspordadevam ettirmiş.3 lig  tecrübesi var ,Sarı kartı bol ,kırmızı kartı az bir profil çizmiş spor hayatı boyunca. Şile takımı grubunda düşmeme mücadelesi vermekte.19 maçlık maratonda Ali Emre den bolca yararlanmışlar maç oynama ortalaması 78 dakika bu bizim için sevindirici olan tarafı, ayrıca tecrübesi olumlu yönü takımımıza katkı vereceği kanaatindeyim.

İlyas Sarı ; Rize doğumlu ve 26 yaşında orta saha oyuncusu İlyas ve Çaykur Rize de başlayan futbol yolculuğu Manisa BBK,Pazar,Zonguldak,Payas,Nazilli,Arnavutköy,Edirne,Kahta,Bursa Yıldırımla devam etmiş ve son durak Çarşambaspor.

19 maçta 14 ünde yer bulan İlyas maç ortalama süresi 34 dakika. Burdan edindiğimiz sonuç oynamak için çok zaman bulamamış.

Bursa takımı lig sıralamasında playofu zorlayan bir takım, grup öylesine denk ki aynı zamanda düşmeme mücadelesi vermekte.

2014-2015 yılından beri ortalaması böyle 35-50 dakika arası İlyas’ın,her sene farklı bir kulüp tercih etmiş fakat 90 dakika oyuncusu gibi durmamakta, seyredip göreceğiz.

Emre Baysal ; Balıkesir doğumlu, Stoper mevkiinde ,28 yaşında Emre.Bağcılar,İskenderun,Erbaa,Osmaniye,Malatya,Çankaya ve Gönende BAL ligi dönüşü.Gönen takımı başarılı bir sezon geçirmiyor Emre de sanırım orada mutlu değildi.13  maçın 11 de oynamış ,80 dakika civarında süre ortalaması var bu iyi takımımız açısından.

 Defans blokunda bize yararlı olabilecek tecrübeye sahip gibi durmada.

Enes Erdal İç ; Trabzondoğumlu,Arsin de başlayan futbol yaşamı,Maltepe,Çatalçam,Kütahya,Muğla,Yomra,Erbaa,Bingl,Muş,İzmir,Karadeniz Ereğli ve Çamdibi olarak devam etmiş. Orta saha oyuncusu .Çamdibi grubunda fena bir pozisyonda değil üst tarafı kovalıyor, Enes 84 dakika ile 13 maçta iyi  bir ortalaması var yani oynayarak gelmiş. Tecrübesi de yerinde faydalı olacaktır inşallah.

Uğurcan Gülay ; Kayseri’li olan oyuncumuz 23 yaşında. Defansoyuncusu,Payas,Yozgat ,Talasgücü kariyeri var. Uğurcan hangi gerekçe ile bilmiyorum ilk maçta 90 dakika süre almış sonra hiç oynamamış.12 maç kayıp yani. Geçen senede fazla süre almamış Talasgücünde fakat önceki senelerde Yozgat’ta banko oynamış.

Genç Oyuncu Şampiyonluğa oynayan takımda yer bulamamış olabilir.Talasgücü grubunda liderle aynı puana sahip ve şampiyonluk kovalamada.

Gelen oyuncularımızın kısa profilleri böyle, Şehrimize hoş geldiniz diyorum, Başarılı bir ikinci yarı geçirmelerini ve takımımıza da geçirtmelerini temenni ediyorum.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum .

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi