İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPOR SULUOVASPOR MAÇI ÖNCESİ

ÇARŞAMBASPOR SULUOVASPOR MAÇI ÖNCESİ

Bu hafta sahamızda Suluova spor takımını ağırlayacağız.1 Puan önümüzdeki Suluova takımının bizle boy ölçüşmesi mümkün değil bizim öngörülerimize göre.

Yazılarımızı maçtan önce yazıp gazeteye gönderdiğimiz için siz okuduğunuzda maç sonuçlanmış olacak bizde yorumumuzun doğru olup olmadığını test etmiş olacağız.

Suluova takımını farklı geçer ve Çarşamba spor olarak önümüze bakarız.23 puana ulaşır ve bir hafta sonra ligden çekilen Osmancık takımı ile oynayamadığımız maçtan 3 puanıda hanemize yazar 26 puana ulaşırız.

Sonraki hafta Safranbolu misafirimiz Onları da rahat geçeriz 29 puanı cebimize koyarız.

Sonrasında Çankırı Saray deplasmanından 3 puanı alır geliriz ve 32 puana ulaşırız.

İkinci yarının asıl maçı için Türk Metal deplasmanına yol alırız bir hafta sonra ve maçın sonucunu bizden çok Kastamonu ve Samsun Büyükşehir takımları bekleyecektir.

Alacağımız her puan onların hanesine yazılacaktır bu maça kadar 4 maç var ve biz bu maçlarda puan kaybı yaşamayız.

Bizim rakibimiz Alaçam ve onlarla deplasmanda bu maçlardan 2 hafta sonra oynayacağımız maç sonunda da lig bizim için seneye Şampiyonluk parolası için bitmiş gibi olacaktır.

Gruba bu hafta maçları itibarı ile şöyle bir göz atarsak bizi ilgilendiren Alaçam Ünye maçı var ki son maçlarında başarılı sonuçlar alan Ünye takımı karşısında Alaçam takımının berabere kalmasını ümit ediyorum bu bizim işimize gelecektir.

Şampiyonluğu Kovalayan Kastamonu takımı Bartın’da galip döner, Samsun Büyükşehir takımı deplasmanda oyuncularını kaybeden Perşembe karşısında galip gelir. Safranbolu takımıda sahasında Çankırı Saray takımına galip gelir.

Bu Haftaki grubumuzun maçlarındaki yorumlarımız böyle bir sonraki yazımızda kendimizi sığaya çekeriz.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi