İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

​​​​​​​ÇARŞAMBASPOR GRUBUNDA 18.HAFTA DEĞERLENDİRMESİ

​​​​​​​ÇARŞAMBASPOR GRUBUNDA 18.HAFTA DEĞERLENDİRMESİ

18 Haftayı başlamadan değerlendirdiğimiz yazımızda Samsun Büyükşehir Belediyesi Niksar takımını rahat geçer demiştik ve 3-0 lık sonuçla maçı kazanmasını bildi Büyükşehirtakımı .

Kastamonu Türk Metal maçının beraber bitmesi ilede liderle aradaki puan farkını 5 puana indirdi şampiyonluk ümidini devam ettirdi..

Çarşambaspor Çankırı Saray deplasmanında rahat kazanır dedik 2-1lik galibiyetle dönüyor takımımız ve play aut maçlarına doğru emin adımlarla yol alıyor.

Alaçam ve Ünye takımları haftayı ligden çekilen takımlarla Osmancık ve Boyabat takımları ile oynadıkları için 3-0 lık galibiyeti hanelerine yazdılar.

Alaçam düştü BAL liginden Samsun grubumuzdan, Ünye’deÇarşamba spor gibi Play aut oynayacak.

Safranbolu takımı Perşembeyi rahat geçer dedim ve 2-1 lik sonuçla onlarda yoluna devam etti Perşembede Alaçam gibi BAL dan düşenlerden olacak.

Suluova Bartın maçı 2-2 bitti, iki takımda Play aut çu olduğu için sezon sonuna hazırlanmaktalar. Formalite maçları oynamaktalar.

Kastamonu takımı lidere en yakın takımdı bu özelliğini Samsun Büyükşehir’e bıraktı sahasında Türk Metalle beraber kalınca ve 6 puanla takibe devam etmede. Bundan sonra şampiyonluk ham hayal diyelim onlar için.

Türk Metal takımını şampiyonluğu hayırlı olsun bu hafta Çarşambasporuda sahalarında yener yollarına devam ederler.

Bir ihtimal daha var şarkısının tecellisi olması için Çarşamba bu hafta Türk Metali Kırıkkale’deyenecek Büyükşehir takımıda sahasında Türk Metali yenerek 1 puan öne geçecek ve şampiyonluğa ulaşacak nasıl güzel senaryo değil mi.

İyi izlemeler, bakalım fakir kız erkek zengin kıza ulaşabilecek mi filmin sonunda .

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi