İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPOR- ÇANKIRI SARAY SPOR MAÇI SONRASI (2)

ÇARŞAMBASPOR- ÇANKIRI SARAY SPOR MAÇI SONRASI (2)

Zekeriya Hocamız ilk maçını 1-0 kazandı .Kendini ve oyuncularını tebrik ediyorum.

Oynanan oyundan kendisinin de memnun olduğunu hiç düşünmüyorum.

Bu oyunsuzluğa ve kötü oyuna çare üreteceğini ümit ediyorum.

Penaltımızı vermedi, golümüzü vermedi gibi kaçamak yollara başvuracaksa onuda kendi bilir.

Bu takım fizik olarak güçsüz, oyun düzeni anlaşılır değil, futbolcularımız kendilerini dev aynasında görüp fare misali oyun sergiliyorlar.

Bu ifadem kaleden başlamak üzere tüm topçularımız için geçerli.

Başlayalım ; sol bek Arif kardeşimiz Çarşambalı genç ve tecrübesiz bu ayarda bir takımın sol beki sakatlanınca yerine koyacak bir yedeğininolmaması ne acı,Safranboludada Mert yıldırım oynadı diye duymuştum.

Adem Hakan Ali Denizer, MertYıldırım, Murat Özcan ve Hayri kıcıkoğlu,MertAktaş bu orta saha Mert Aktaş dışında tecrübe akıyor her tarafından ama kendi araklarında iki pas yapma becerileri yok.

Mert Aktaş gençliğin verdiği enerji ile sağa sola basmasa orta sahada her kes yürüme modunda ,Hayri’ninde hakkını yemeyelim ileri doğru topu taşıyacak başkacada oyuncu yok.

Bu takım pas yapmadan nasıl oynayacak anlamıyorum Adem Hakan ne kadar kaliteli ve tecrübeli kumaş olursa olsun yanındaki adama pas alıp vermeyecekse müthiş ara paslarla mı sonuca gideceğiz.

Mert yıldırımı niye geri aldık Perşembe takımından daha kuvvetli orta sahamız olsun diye ama emin olun hiç kimsenin mücadele etme azmi yüksek değil koşmadan mücadele etmeden oynama derdinde olunca Çankırı gibi bir takım karşısında aciz durumlara düşebiliyorsunuz.

Abdülkadir ne zaman oynamaya başlayacak, kafayı kalecini kucağına vurmaktan ne zaman vazgeçecek, yada Mert Aktaş’a ceza sahasına ki ondan başka birine gelse o topuda ceza sahasına kadar götüremezdi ya, ona pas niye vermedin diye kızacağına topu oraya kadar taşıyan genç kardeşine son vuruş noktasında tavsiyelerde bulunsun

Abdülkadir bekraundu iyi bir oyuncu ama hala Çarşambasporda Bal yapmaya başlayamadı.

Burak,Erkan,Uğurcan biz bu takımlara niye bu kadar Gol pozisyon veriyoruz un derdine ne zaman düşecekler.

Zekeriya hocam Kaliteli bekraundu olan oyuncuları olan bir takıma geldin, her kes üreteceğin Bal ‘ın kalitesine bakacak.

Büyükşehir takımı benim favori takımımdı ama puan kaybetmeye doyamadı Niksar deplasmanında 2 puan kaybetti.

Zekeriya hocam Eğer eksik gedik yerimiz varsa antenman,teknik,taktikvs kimseyi ilgilendirmez senin sahada ortaya koyduğun ürün bizi ilgilendirecektir.

Transfer ihtiyacı , yolunu ayıracağın oyuncu varsa devre arası gitsin gelsin ki ihtiyacımız olanı alalım ve bu sene o sene mottomuz hayal olmasın.

İbreler iyi oynamadan da olsa bizden yana şimdilik.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR