İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBASPOR- ÇANKIRI SARAY SPOR MAÇI SONRASI (1)

ÇARŞAMBASPOR- ÇANKIRI SARAY SPOR MAÇI SONRASI (1)

Maç oynanmadan yazdığım yazımızda maçı rahatlıkla kazanacağımızdan bahsetmiştim, maçı kazandık ama rahat kazanmadık.

Çankırı Saray spor için maç izlemeye gelen Başkanıyla bir misafiri Belediye Başkanımız ve Kulüp Başkanımızla yan yana oturarak maç izlerken , protokolünüstünde de maça girerken de biz Çankırı’dan geldikisimlerimiz kayıtlı diyen 4 Çankırılı arkadaşla maçı beraber izledik.

Çankırı Vilayetimizin tek takımı bu takım ve oda bir Köy takımının BAL ligine çıkmaya hak kazanan takımlarının katılmama kararanına istinaden kulübü almışlar ve lige öyle katılmışlar .

En pahalı topçunuzun fiyatı ne dedim 150-200 bin dediler (Milyar eski tabirle).

Oyuncu profili bizimle kıyaslanamaz ve son 2 iç saha maçında kaybetmiş bir Çankırı takımından bahsediyorum.

Gelen arkadaşlar fauldü,taçtı,hakem yanlış karar verdi dışında futbol analizi ile ilgilenmemekle beraber Başkan dahil her kes sigara içme konusunda çok basiretli ve yeteneklilerdi.

Sağ olsun bir Polis arkadaş geldi yanımızdaki arkadaşları uyardı da özür dileyerek sigarayı söndürdüler.

Bu sigara olayı spor sahalarımızın çözülmeyen problemi Samsun maçına gittiğimde devre arasında lavabo veya çay almaya gitmek bir nevi zehirlenmekle eş değer. Her kes sigara içmek için yarışta ha keza tribünde de içilmekte.

Bu sorunun mutlaka çözülmesi gerekmekte, bu çözüm gençlik ve spor yetkililerine bırakılarak çözülemez emniyetimizin küçük bir duyarlılığı bu işi çözecektir. Bu maçların temsilci ve gözlemcileri bu işlere bakar mı oncuda bilmiyorum ama mutlaka raporlarına yazsınlar da önlem almayanlar gerekli cezalara muhatap olsunlar.

Maçtan bahsedecekken bir anda nerelere geldik devam edelim Çankırspor bizim ayarımızda Maddi ve oyuncu kalitesi olarak olmayan bir takım ama gerçekten güzel bir mücadele sergilediler ve 1-0 mağlup olarak ayrılma başarısı gösterdiler şansları yanında olsa puanla da ayrılabilirlerdi.

Gelen takımları izlediğimde şu soruyu daima sorarım bu takımdan benim takımımda olmasını istediğim oyuncu var mı ? Çankırı takımı için net söyleyebilirim kesinlikle yok.

Yarın devam edeceğiz inşallah sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi