İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBA’NIN GELİŞİ

ÇARŞAMBA’NIN GELİŞİ

           Lig öyle bir geçiyor ki her takım içerde kaybedebiliyor dışarıda telafi edebiliyor.Takımların birbirlerinden olağanüstü bir farklılıkları yok.

Elazığ,Darıca bu hafta içerde kaybettiler.Lideri yenen İskenderun geçen hafta Yeşilyurt deplasmanında 3 yedi,Iğdır iki hafta önce Şile’ye kendi sahasında puan verdi,Şile geçen hafta Bayrampaşa’ya kendi sahasında yenildi vsvs örnekler çok.

Çarşambaspor 3 maç 9 puan hedefi ile ikinci yarıya yol almalı.Bunun olmaması için tek sıkıntımız sakatlık ve cezalardı.Cezalar yavaş  yavaş bitti sakatlık dönüşleri’de başlıyor .

         O yüzden Ümit varız ve sporcularımıza güveniyorum.Çarşambaspor Pazara kadar iyi bir hazırlık dönemi geçirerek inşallah Yomra maçında hasret kaldığımız 3 puanı hanesine yazdıracak.

        İnanın 8 puanla ligin dibindeyiz ama Pazar akşamı 11 puanlı olduğumuzda bakışımız değişecek ve Yeşilyurt maçını alırsak 14 puan oluyoruz hedefine doğru yola çıkmış olacağız ve bu hedefe ulaştığımızda Düzce maçı bizi bambaşka yerlere taşıyacak 17 puan ve 2 yarı hedeflerimiz hemen farklılaşmaya başlayacak.

      Bu zor gibi görünen yolu aşabiliriz ,Iğdır takımını gördük burada bizi zar zor yendiler,30 trilyonluk takım sorarsan.Muhammed Reis faktörü maçı kazandırdı onlara.  

      Niye öyle diyorum çok koşmuyor ama ,gereksiz hiçbir iş yapmıyor bize attırdığı ikinci golde istese kaleye vurabilirdi çoğu oyuncu vururdu kaleye , o tecrübesiyle topu çekti ve arkadaşına bıraktı oda daha rahat bir şekilde golü ağlarımıza bıraktı.

Samsunspor maçında Tomane’nin Adana ya attığı golde, o almasa başka biri o köşeye 2 defans oyuncusunun önüne geçip bırakamazdı topuağlara .

 Kaliteli oyuncu faktörü budur.İskenderun’da İrfan Başaran var orta sahada oynayan Düzce de Murat Gürbüzerol  bunlar takımlarına görünür katkı sağlıyorlar.

     Ama her şeye rağmen bu iyi takımlar öyle cömert puanlar kaybediyorlar ki şaşarsınız.

     42 puan toplamının 29 unu alabilmişler bu kadar iyi takım oluşturarak.

Çarşambaspor bu nedenlerle sıkıntılı bu sürecin son 3 maçının finalini iyi yapacağı kanaatindeyim .

   Şunu bir dip not olarak da buraya not edeyim bunun olacağına inandığım için yazıyorum velev ki olmadı 8 puanla ilk yarıyı bitirdik  düştüğümüz yerden ikinci yarı hep birlikte yine ayağa kalkma mücadelesi vereceğiz ve başaracağız.

    Bu şehrin her iki senaryoyu başaracak gücü var ….

    Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi