İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBA SAFRANBOLU MAÇININ ARDINDAN

ÇARŞAMBA SAFRANBOLU MAÇININ ARDINDAN

Mutlak kazanmamız gereken ve dahi bundan sonra puan kaybetmeye tahammülümüzün olmadığı Safranbolu maçının ilk 25 dakikasında 2-0 öne geçtiğimizin sevinci ile başlayalım yazımıza.

3 dakikada Mert Aktaş ve 22 dakikada Hayri ile bulduğumuz goller Lider karşısında elbette sonuca daha kolay gitmemizi sağlayacaktır.

Her zaman yazdığım gibi 12 grupta bize rakip olacak tek takım kaldı benim nezdimde oda Samsun Büyükşehir.

Şampiyonluk ipini ya biz ya onlar göğüslerler.

Bir yandan yazı yazarken bir yandan maçı takip etmekteyim ve 43 dakikada 3.golümüzde geldi Adem Hakan Ali Denizer’den.

İşte Çarşamba spordan duymayı beklediğimiz haberler bunlar.

İlk yarısını 3-0 bitirdiğimiz maçta maçı galibiyetle bitirmemiz normal olan sonuç artık.

Bu maçtan sonra sahamıza Çankırı Saray gelecek sonrasında Türk Metal 1963 bu takımlar bizim için rakip olamaz olursa bizden bir şey olmayacak demektir.

Sonrasında Perşembe spor deplasmanındayız ve bizi kısmen zorlayacak bir maç olacaktır ama aşacağımızı düşünüyorum, Büyük Şehir Belediye takımının yaptığı hatayı yapmamalıyız.

Samsun Büyükşehir bir hatada Bartın’a yapıyor ve kendi sahasında 1-0 yeniliyor bizde 1 puan üstüne çıkıyoruz 7 puanımız oluyor. Buda güzel haber.

Çarşamba spora dönersek İkinci yarının hemen başında 1 gol yiyen takımımız uzatmalarda Semih le bulduğu golle maçı 4-1 galip bitirerek Safranbolu’dan şen dönüyor.

Hafta bizim için güzel geçti.

4 maçta 12 puanla ligin zirvesinde olmalıydık ki tadından yenmezdi ama bundan sonra artık oydu buydu demeden yolumuza kayıpsız devam edeceğiz.2 yarıya maçlar sert geçer çünkü ,düşme kalma derdinde olur kulüpler.

Tebrikler Hasan Hocam ,Tebrikler Çarşamba spor. Tebrikler çocuklar…….

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR