İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

ÇARŞAMBA ALAÇAMSPOR MAÇININ ARDINDAN (2)

ÇARŞAMBA ALAÇAMSPOR MAÇININ ARDINDAN (2)

Dünden devamla Alaçam maçının incelemeye devam edelim , Mert Yıldırım diğer maçlara oranla bir tık iyiyidi ama esk Mert olmaya hiç yakın değildi.

Abdülkadir kaliteli bir ayak, 4 golü attırırken bunu gördük, kendi atarken de gördük fakat Abdülkadir’i besleyecek sol ve sağ kanat oyuncularımız maalesef yok .

Adem Hakan Ali Denizer Müthiş bir ayak, topla istediği gibi oynayabiliyor ama daha güçlü olmalı ki başarılı olabilsin. Hiç bir takımda bu kalitede ayak yok ama bizim orta sahamız niye pas yapmıyor ,bu sorunu nasıl çözeceğiz Zekeriya hocam. Orta sahayı havadan geçerek sonuç elde etmek günümüz futboluna uygun değil.

Murat Özcan Orta sahada kaliteli bir ayak,Murat,Hayri,Mert ,Adem takır takır pas yapmalı ama her kes birbirinden bekleyince koşmak ve mücadele etmeyi,pas yapmaya mecalleri kalmıyor rakibin gençleri nefes aldırmıyor.

Mert Aktaş,SemihBaştan,Halil İbrahim Kaya,Kadircangediklinin enerjisi ile maça tutunmaya çalışıyoruz.

Bu gençler sahada ayak basmadık yer bırakmıyorlar ama tecrübe farklı bir gerçek.

Kısaca dememiz o ki Alaçam maçında 3 tecrübeli yoktu yerine oynayanlar daha enerji dolu idi, daha istekli idi, Kırmızı kart görme lüksümüz olmadığını yineleyerek ,Erkan döndüğünde eski Erkan olmalı, bu kalitesi var ama sergilemedi hala, Hayri atom karınca gibi onunda kart görme lüksü yok. Zekeriyahocamızın databiki,haklı olmak yetmiyor sahanın kenarında olmak gerek ve içinde bulunmak gerek tribünde oturmak yerine.

Yarım puan kaybetmeye tahammülümüz yok,Alaçamspor karşısında oynadığımız oyun beni tatmin etti diyorsanız diyecek sözüm yok. Beni etmedi.

Çarşambasporadı 1-0 galip olmayı gerektirir,Çarşambaspor gibi oynamayı gerektirir.Net ifade ediyorum gruptaki takımlar gerçekten kötüler eğer Türk Metal 3-4 iyi transfer yaparsa yakalayamayız emin olun.

Haftaya Bartın deplasmanındayız Umutluyuz, Ümitliyiz diyorum……….Güle oynaya yeneriz diyorum…

Bizim kazanmamız yetmiyor Rakibimizin de kaybetmesi gerekmekte.

Türk Metal bizi ve Perşembeyi deplasmanda yendi bu haftada içerde Büyükşehir’i yenerse işi bulduk demektir.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

-

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi
SON YAZILAR