İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇININ ARDINDAN

BAL ligi ilk maçımızı 12.grupta Samsun Büyükşehir takımı ile oynadık.

Büyükşehir takımı bizden daha iyi oynadı ve 3 puanı hak etti tebrik ediyorum.

Futbolcuları ile çok bilgi sahibi değildik iyi transferler yaptı diye duyuyorduk, şampiyonluk için takım yapmışlar deniyordu.

Futbolcularını inceleme imkanı bulduğumda 2.lig,3.liğ ve BAL liginde yer alan transferleri olduğunu, geçen yılda yine ligde kalmak adına bu anlamda transferleri ile yeni gelenleri harmanlamışlar ve bir ekip haline dönüşmüşler.

Bizim eski oyuncularımız Kaleci kadir ve Kemal Sabri Bayraktar transferleri ilede güçlenmişler.

Kısacası iyi bir ekip gördüm ve şampiyonluğun en büyük adaylarından bir Samsun Büyükşehir takımı.

Santraforları Hasan’ı çok beğendim tipik piot santrafor ve yetenekli, Orta sahalarında Volkan’ları dinamo gibi oyunu yönetmekte,Muhammmet bitmez enerji sahibi,Defanstaki tüm oyuncuları bizden bir adım önde idiler kısacası iyi bir takım olmuşlar.

Recep hoca ayağa pas yapan bir takım oluşturmuş ve dan dun oynamayan bir takımı var ben Büyükşehir takımını beğendim diyorum ve noktalıyorum.

Bize gelince zımba gibi bir takımımız yok, pas yüzdesi çok düşük, oyuncularımız ikili mücadelede zayıf ve güçsüzler, kanatlar verimli çalışmıyor dolayısıyla santraforumuz Abdülkadir’in yapacaklarını göremedik.

Orta sahamız rakibi durdurma noktasında yeterli değil ve oyunu kurma noktasında da yetenekli değildi.

Defans kurgumuzun bileşenleri Uğurcan ve Burak iyi takımlar karşısında varlık göstermede zorlanır, Ahmet sol kanatta oyuna katılmadan oyunu tamamladı yeteneğini kullanamadı. Erkan hazır değil taç atmaya bile lütfen gitmede.

Hayri orta sahada hücuma yönelik tek topçumuz ,Bulutorta sahada zor maçların çözücüsü gibi gözükmedi,Murat,Kaan,Mert ilk yarı sonu değişikliklerine maruz kaldılar ki doğru karardı iyi değillerdi.

Yerine giren oyuncular ikinci yarı oyuna çok katkı veremediler, uzun topla oynayarak varılacak bir yer olamaz zaten.

Adem Hakan Ali Denizer e ayrı bir parantez açayım, çok kariyerli bu topçumuz maalesef hem kilolu ve hem de ağır ,yani bu tür zorluk derecesi yüksek maçalarda 90 dakika çıkaramaz o yüzden yedek bırakıldı sanırım.

Ünsal hocam takımı hazır etmemiş diyelim kısacası,güçsüzler,pas yapamıyorlar ,uzun oynamak zorunda kalıyorlar.

Yarın devam edeceğiz inşallah sağlıklı spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi