Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Bu enfeksiyon birilerini bitirecek ama kimleri

Bu enfeksiyon birilerini bitirecek ama kimleri

Gündem yoğun ve yoğun olduğu kadar da sıkıntısı yüklü  geçiyor.

Ekonomi çoğu çevrelerin rutin ve normal seyrinde sözlerine rağmen olumsuz hava şartları altında sıkışık dar alanda seyrine devam ediyor. Merkez bankasının iki gün önce gece yarısı faizleri yukarı çekmesi yani piyasaya müdahale etmesine rağmen Dolar ve Euro'nun ateşini düşüremedi. Dolar ve Euro da ateş yüksek seyrederken hastanelerde de mevsimsel ama bir o kadar da salgın haline gelen gripal enfeksiyon ve ateşli hastalıklar da sürüyor.

Yine bizim sıkıntımız  şükür yok ve bu gün gerekli görüşmeleri yapacağız ÇALIK YEDAŞ ile alakalı şikayetleri İlçe Müdürümüzle görüşerek konuların ateşini düşüreceğimize inanıyoruz.

Medya noktasında da yeni bir ateş yükselmesi özellikle İnternet medyacılığında başladı. Bu ateş öyle böyle basit bir ateş olmayacak inanıyorum ki güzel sonuçlar doğuracaktır. Yani İnternet Medyasının sönük geçen solunum cihazına bağlı yaşamına küçükte olsa keskin bir neşter vurulacak. Bu neşter vurma operasyonu içinde nasip olursa bizler de dalmayı hesaplıyoruz.Hastalık çünkü hepimizi etkiliyor. Hastalık virüs gibi vücuda sarmadan önce önlemini almak gerekiyor ve bu noktada üzerimize düşeni de her daim olduğu gibi yapmaya hazırız ve yola nasip olursa çıkıyoruz.

Ve başka bir ateşli hastalıkla boğuşan  bir bölge daha var. SİYASET...

Bu hastalık ve sıkıntılar hele bir de müzmin hale doğru gidiyor ki bu siyasi enfeksiyonu nasıl bitirecekler merakla takip ediyorum. Bu siyasi enfeksiyon AK Parti Çarşamba İlçe teşkilatı ile İl teşkilatını günden güne yiyip bitiriyor. AK Parti sanırım bu defa kolay kolay bu enfeksiyonu içinden söküp atamayacak.

AK Partinin yükselen ateşinin nedenleri, enfeksiyonu vücuda sokanlar, tedavi şekilleri, verilen antibiyotiklerin vücut direncini arttırmış gibi görünse bile sanırım mide, bağırsak ve solunum sıkıntısı yaratması nedeni ile sıkıntısı büyük. Bizler tüm bu olumsuzluklara rağmen hala ısrarla ve dikkatlice sonucunu bekliyoruz.

Bir yanda hasta olan vücut ve hastalıktan kurtulma çabası, mücadelesi, diğer yanda hastalığa rağmen dimdik durmaya çalışan ve hastalığı asla kabul etmeyen bir duruş. Her iki tarafta da hastalık vücudu yiyip bitiriyor ama çözüm çare bulacak Doktor henüz ortaya çıkmadı. Bu gidişle de çıkmayacak gibi gözüküyor.

Çare aslında çok basit ama hastalarla enfeksiyonun ilacı olanlar hep yanlış Doktorlara koşturuyorlar. Siz gidip mide bağırsak doktoru yerine, psikiyatr doktoru ile hastalığı çözmeye çalışırsanız sonunuz yorgan döşek yatmaktır.

Ve sanırım  hastalığın doktoru tez gelmezse Çarşamba ve Samsun' da AK Parti gripten, enfeksiyon hastalığından sonunda 4 kolluya doğru gidecek. Benzetme kötü olabilir ama gidişat bu.

Kızan kızsın. O nedenle diyorum ki hasta olan vücuda sahip çıkmayanların suçunu, günahı olmayan ve vücuda enjekte edilen ilaçlar da yetersiz kalıyor ve hastalar yüzünden çözüm olmuyor.

Çözüm için sanırım bir Profesör gelmesi gerek. Sanıyorum o Profesör de hastalığı duymuş ve çözümünü, ilacını reçetesini hazırlayarak hastaya serumla veremeye hazırlanıyor. Ümidim kısa sürer sürmediği takdirde virüs bu vücudu tüketirken yeni vücutlar onların yerini alacaktır.

AK Parti de ki hastalığın düzelmesi ve sağlıklı, mutlu eski yaşamlarına kavuşması ümidimle...

Mutlu ve (sağ)-lıcakla klaın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi