Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Gündem: Siyaset ve Spor olunca...

Gündem: Siyaset ve Spor olunca...

Gündemimizi siyasetle devam edeceğimi sanmayın. Siyaseti bir kenara şimdilik bırakalım. Siyasette enteresan gelişmeler oluyor ve bizde sessiz ve sakin izliyoruz şimdilik...

Peki ne mi olur?

Biz bilmeyiz ama seçim atmosferini İlçe başkanları, İl Başkanları, Milletvekilleri ile birlikte meşhuuur Belediye Başkan Adayları açıklasınlar. Nasıl olsa hemen tüm partilerin Belediye Başkan adayları belli oldu.

Biz sakince geriden izleyeceğiz.

Kimin kiminle nasıl bir ilişkiye girdiğini şimdilik kenardan izleyelim sonra gerekirse(!) alengirli alicengiz oyunları bir bir halka iletmeye başlarız. Ama şimdilik beklemedeyiz.

Bu arada en azından çalıştıkları iddia edilen ( bu sözü yazınca bana kızıyorlar ama bildiğimizi yazmaya devam edelim biz yine de) Muhalefeti yazalım diyoruz onlar başka havada.

İktidar partisi Başkan adayımızı yazalım diyeceğim ama başkan henüz sokaklara inmedi. Sanırım yarın onlar da SKM'lerini açarak çalışmaya başlayacaklarmış ki tansiyon o vakit azda olsa artacaktır.

Bekleyip görelim.

***

 Asıl konumuz bu gün ÇABES. Açılımı Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü...

ÇABES ilk kongresini yaptı. Hem de sessiz sedasız. Bedensel Engelli vatandaşlarımız yine kendi kendileri ile dost ve samimi ortamda kongresini gerçekleştirdi.

ÇABES kurucu Başkanı Mustafa Uçar, yine yapacağını yaptı ve ÇABED'i kurdu çekildi kenara, ÇABES' i bu defa kurdu yine çekildi kenara.

Siz çekildi sanmayın kenara o her iki derneğin de içinde hep birlikte çalışıyor. Kendi deyimi ile hiç bir zaman yapacağımız işi koltuğa göre yapmadık. Koltuk meraklısı olmadık. Biz insanlarımızı özellikle engelli vatandaşlarımızı rehabilite edip halkla iç içe yaşamaya başlatmak. Bunu da yapabilmek için çıktığımız yolda emin adımlarla ilerliyoruz dedi.

Gelinen süreçte ÇABES, yeni başkanını Tülay Öztekin Kavraz'ı seçerek yola devam dedi. Yeni yönetim kadrosunda yok yok. Yani isim olarak ilçe de maddi ve manevi desteği verecek hemen herkesi listeye aldı. Bu birlikteliği sağlayan ve katkı veren herkese teşekkür ediyoruz.

Haber Expres Gazetesi olarak ÇABES Yeni yönetim kuruluna ve Başkanı seçilen Tülay Öztekin Kavraz' a da başarılar diliyoruz.

Artık ÇABES'in ilk yarının bitmesine rağmen hala bir galibiyet bile alamadan yola devam etmesi nedeni ile ikinci yarıya en azından bir iki yeni oyuncu takviyesi ile ikinci yarı daha farklı bir takım oluşturulacağına inanıyorum. Hayırlı olsun.

Umarım ÇABES sevdalılarının gönlü artık rahatlar, heyecanlı ve sevgi dolu yola devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte herkesin ÇABES'i, ÇABED'i kucaklaması ve destek olmasını temenni ediyoruz.

Ve diyorum ki : Gündem,Siyaset ve Spor olunca...

 Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi