İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

BOLU MAÇI SONRASI BÜYÜKŞEHİR MAÇI ÖNCESİ

BOLU MAÇI SONRASI BÜYÜKŞEHİR MAÇI ÖNCESİ

Bu  yazı yayınladığı gün Çarşambasporumuzun grubunda kalan 5  maçtan  4.ncüsünü  Samsunda Büyükşehir takımı ile oynuyor olacağız.

Büyükşehir takımı 31 puan, Atakum takımı 28 ve Karasamsun takımı da 27 puanda.

Bu sıralamanın Son iki takımı direk küme düşecek, o yüzden müthiş bir mücadele var bu takımlar arasında.

Atakum takımıda bu hafta Karasamsun takımı ile oynadıktan sonra haftaya Büyükşehir takımını misafir edecek.

Her biri ayrı güzellikte derbi maçları olacaktır.

Buradan hareketle Biz Büyükşehir takımını normalde yenmemiz gerekir ve Atakum takımıda Karasamsun takımını yenerse Büyükşehir takımını yakalama imkanına kavuşmuş olacaktır. Eğer Karasamsun takımı yenerse arada 1 puan fark kalacak ve Atakum takımını altına almış olacaktır.

Kısacası çok zevkli bir Çarşamba günü seyircileri beklemede.

Tokat takımına baktığımızda Cumhuriyet Üniversitesi ve Ulubey takımları ile içerde maçları ve kesin kazanacağı rahat maçlardır, puan kaybetmesi imkansız gibi.

Akabinde Erzincan Ulalara misafir olacak biz 5 atmıştık onlarda oradan sorunsuz çıkarlar ve içerde Karasamsun takımın yendiklerinde son maçta Samsun Büyükşehir takımına gelecekler, belki 3 puanla farkla gelseler Çarşambaspor için bir ümit diyeceğim ama ben o maçın formalite olacağını düşünüyorum.    

Bu senaryolar bizim hiç puan kaybetmemiz üzerine kurulu,velevki son maç şampiyonluk maçı olsa bile yine adamların elinde olacak bizim kaderimiz.   

Samsunspora gelince Bolu deplasmanında 5-1 lik net bir skorla dönüyor ,artık Şampiyon diyebiliriz.

Kötü oyununu sürdürürken İlk yarıda 1-0 mağlup duruma düşen takımımız ikinci yarıda artık ayağıma gelen bu kısmeti tepmeyeyim diyerek  Dankenin attığı 3 golle birden maçın kaderini değiştirdi .

Boluspor’un yediği 2  golde  oluşan penaltı sonrası sahada  noksan kalması  maçın kırılma anıydı.

Bu maçlar tansiyonu yüksek maçlardır çünkü play of oynamak isteyen çok takım var ,direk çıkamasalar da playoflarda iyi bir 3 maçlık performansla Süper lige çıkabilirler. Boluspor bunu kovalamada ama güçleri bize yetmedi diyelim.

Samsunspor üst düzey futbol oynamasa da sonuç almayı öğrendi ,Başta Yüksel Başkan  olmak üzere Hüseyin hoca ve öğrencilerini Samsunsporu hak ettiği yerde tuttukları için tebrik ediyorum.

Cumartesi Pendik takımını da yener bu işi bitiririz diyelim.

Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi